Martina Marojević i Marko Jelenc na čelu Overseas Expressa

Riječ je o stručnjacima s bogatim iskustvom u svojim područjima rada, a njihova duboka predanost našoj tvrtki i dosadašnji rezultati jamče da će njihovo liderstvo doprinijeti daljnjem rastu i razvoju Overseas Expressa, poručili su iz tvrtke

Martina Marojević, dosadašnja direktorica financija, i Marko Jelenc, dosadašnji direktor prodaje i marketinga Overseas Expressa, zajedno će voditi tvrtku nakon odlaska Gregora Huebera koji je do sada obnašao funkciju generalnog direktora.

“Riječ je o stručnjacima s bogatim iskustvom u svojim područjima rada, a njihova duboka predanost našoj tvrtki i dosadašnji rezultati jamče da će njihovo liderstvo doprinijeti daljnjem rastu i razvoju Overseas Expressa. Ove promjene u upravljanju označavaju novu eru za našu tvrtku. S novim liderima dolazi i novi smjer, a s njim i svježi pogledi na tržište”, pojasnili su iz kompanije koja djeluje u sastavu Austrijske pošte.

Dodali su kako im je cilj još bolje i kvalitetnije udovoljiti zahtjevima tržišta kako bi ostali konkurentni i pružili najbolju uslugu u industriji.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakUpravljanje lancem opskrbe: Umjetna inteligencija u lancu opskrbe
Sljedeći članakProdan udjel u Čakovečkim mlinovima