mercator-vukovarska-zagreb-ftdPovodom okruglih deset godina poslovanja, Mercator centar u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici sutra organizira veliku, cjelodnevnu rođendansku zabavu.

Step by step i jedan od najpoznatijih saksofonista Hrvatske, Igor Geržina, učinit će nadolazeću proslavu nezaboravnom.

Uz bogati i raznoliki rođendanski program, nagradne balone, rođendanske igre i tortu, tu su i besplatne kupnje u vrijednosti obavljene za svakog 100-tog kupca, Mercator torbe za kupnju te trostruki Pika bodovi.

Rođendanska zabava počinje u 10 sati ujutro, a traje sve do 21 sat. Prijepodnevni čarobni dječji program obogatit će mađioničari, veseli žongleri, razni performansi klauna na štulama, animatorica Tortičica, balonkova balonmanija te face painting.

Tu je i bogati program  za mame, tate, bake i djedove. Njih će zasigurno razveseliti nezaboravni glazbeni hitovi u izvedbi poznatog hrvatskog saksofoniste Igora Geržine.

Osim toplih zagrljaja koji će se na rođendanskoj proslavi dijeliti, umjetnici će slikati portrete gostiju, a parfumerija Iris pobrinuti će se za šminkanje posjetiteljica.

Za dobru atmosferu punu zabave i plesa pobrinut će se plesni studio “Step by step”, a svi gosti moći će se zasladiti ukusnim palačinkama jer je u sklopu rođendanskog programa organizirana i velika “rođendanska palačinkomanija”.