VijestiZemljaMercator otvorio dvije trgovine

Mercator otvorio dvije trgovine

Mercator market dobili su građani na zagrebačkoj Savici, a Karlovčani preuređeni hipermarket

Trgovački lanac Mercator otvorio je dvije prodajne jedinice u Karlovcu i Zagrebu, a već sljedeći tjedan otvara se novoizgrađena trgovina u Velikoj Gorici, izvijestili su iz Mercatora Hrvatska.

Na zagrebačkoj Savici danas je otvorena nova Mercatorova trgovina manjeg formata u skladu s najavljenom strategijom Grupe. Strategija definira Mercatorovo usmjerenje na manje prodajne jedinice te širenje u urbanim područjima: u Zagrebu, Istri te većim hrvatskim gradovima po konceptu širokog asortimana po povoljnijim cijenama.

Prilikom otvorenja marketa na Savici predsjednik Uprave Mercatora-H Samo Gorjup podsjetio je kako je Mercator u svojoj strategiji poslovanja do 2016. godine usmjeren na razvoj prodavaonica manjeg formata. “Otvorenje Savice novi je početak u tom smislu”, rekao je.

“Pažljivim odabirom asortimana na 166 četvornih metara osigurali smo više od 3200 proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe jedne susjedske trgovine pa i nešto više od toga, uz delikatesu i izbor proizvoda ‘sve za dom’. Zadovoljni smo što je već u prva dva sata radnog vremena trgovinu već posjetilo tristotinjak susjeda”, izjavio je Tomislav Bagić, izvršni direktor maloprodaje, veleprodaje i marketinga.

Novouređeni hipermarket Mercatora u Karlovcu jučer je otvorio svoja vrata građanima. Hipermarket se prostire na 2200 četvornih metara i nudi izbor od 16.000 proizvoda po nižim cijenama.

Mercator je već tradicionalno povodom otvorenja uručio i donaciju potrebnih proizvoda Dječjem domu Vladimir Nazor u Karlovcu u visini od 15.000 kuna. U donaciji su željeli sudjelovati i sami zaposlenici Mercatora diljem Hrvatske koji su dodatno prikupili za djecu doma u Karlovcu, ali i za druge domove, brojne proizvode, odjeću i dječje igračke za najmlađe.

Hipermarket u Karlovcu te novi market na Savici tek su dvije u nizu novootvorenih trgovina, a već 13. prosinca u planu je otvaranje market trgovine u Velikoj Gorici, s 350 četvornih metara i asortimanom od 5000 proizvoda, navodi se u priopćenju Mercatora.

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...