Stigao nam je najdraži mjesec u godini, mjesec darivanja. Darujmo sebi i najdražima ljubav, vrijeme, pažnju i naravno poklone. Ove godine izbjegnite ogromne božićne gužve u shopping centrima i na parikralištima i iz omiljene pidžame odaberite poklon za svoje najdraže ili poslovne partnere.

PokloniMe.hr je prvi hrvatski web shop za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep. Na adresi www.poklonime.hr možete pronaći više od 400 originalnih božićnih poklona koje u atraktivnoj, besplatnoj i personaliziranoj ambalaži ili putem e-mail vaučera možete pokloniti najdražima ili poslovnim suradnicima.

Donosimo Vam naš most wanted izbor božićnih poklona, koje slavljenik sigurno nikada nikome neće pre-pokloniti:

  1. Personalizirane Božićne kuglice s Vašom slikom

Kićenje bora jedan je od najljepših božićnih običaja u kojim rado sudjeluje cijela obitelj. Ovo godine okitite svoj bor kuglicama sa slikama svojih najdražih, personaliziranim ukrasima u obliku srca ili zvjezdica i neka Vaš bor bude najposebniji u gradu.

  1. Renta Djed Božićnjak – 40 minutni nastup u Vašem domu ili uredu

Iznajmite našeg Djedicu sa tisućgodišnjim iskustvom u razveseljavanju male i velike djece i budite sigurni da će i oni najskeptičnijii konačno povjerovati da Djed Božićnjak zaista postoji, hou, hou, hou. J

  1. Nazovi zvijezdu na nebu nečijim imenom

Zvijezda repatica dovela je 3 kralja do jaslica, a ovaj poklon dovest će Vašu ljubav do suza radosnica. Nazovite zvijezdu na nebu njenim/njegovim imenom i neka Vas Vaša ljubav i božićna zvijezda griju zauvijek.

  1. Personalizirana božićna čokolada s Vašom porukom

Neka Vaša božićna čestitka ove godine bude zaista posebna. Napišite poruku za svoje najdraže na božićnu čokoladu i zasladite mi Božić.

  1. Božićna bajka s preko milijun lampica na imanju obitelji Šalaj

Božićna bajka priča je koju ove godine jednostavno morate doživjeti. Ove godine obitelj Šalaj zapaliti će gotovo milijun i 500 tisuća lampica raznih oblika, ali i srca svih posjetitelja njihovog čarobnog imanja.

  1. Snježna kugla s Vašom slikom

Zima, zima, e pa šta, ako je zima nije lav! Zima, zima, pa neka je, ne boji se tko ima svoju personaliziranu kuglu sa snijegom ili zvjezdicama da se s njom igra dok vani padaju pahulje.

  1. Usvoji Soba – Djeda Božićnjakvog ljubimca

Zašto bi samo Djed Božićnjak imao svoje sobove kada ga od danas možete i Vi usvojiti i pomoći ovim divnim životinjama da žive sretno i slobodno u prirodi. Naravno Rudolfa i njegove prijatelje možete posjetiti i osobno upoznati svog novog ljubimca.

  1. Darujte iskustvo – s poznatom osobom

Darujući najdražima iskustvo darujete im nezaboravnu uspomenu za cijeli život. Ako je u kombinaciji s poznatom osobom uspjeh je zagarantiran. Stoga poklonite najdražima ili poslovnim suradnicima kreiranje T-Shirta s dizajnerom Robertom Severom, tečaj crtanja graffita s najpoznatijim hrvatskim graffiterom Slavenom Lunarom Kosanovićem, učenje osnova plesa u plesnom studiju Lane Jurčević, tečaj pravljenja cocktaila s svjetski poznatim barmenom Marinom Nekićem, ili osnove enologije i kuhanja s najpoznatijim hrvatskim gastronomadom Reneom Bakalovićem.

  1. Personalizirani pokloni s imenom ili slikom

Dokazano je da ljudi najviše vole svoje ime. Zato im ovog Božića darujte poklon s njihovim imenom ili slikom i pokažite da ste se zaista potrudili. Bez obzira da li odabrali personaliziranu knjigu u kojoj je Vaše dijete glavni junak bajke, personaliziranu narukvicu sa Vašim slikama, puzzle s njihovom slikom, njihovu naslovnicu u časopisu, ili viski Johnnie Walker s porukom sigurni smo da će Vaš poklon biti najposebniji pod borom.

PROMO