stanka-curovic-mercator-midi1Slovenski Mercator će ove godine u Srbiju investirati više od 30 milijuna eura, kaže Stanka Čurović, članica Uprave Mercator Grupe za Mercator trgovinu jugoistočne Europe.

Kako javlja agencija Beta, Čurović  je istaknula da je najznačajnija investicija rekonstrukcija Mercator centra Beograd u koju će biti uloženo 12 milijuna eura.

Mercator planira u iduća tri mjeseca u Srbiji zaposliti 250 novih djelatnika, a značajnije su investicije i otvaranje megamarketa u Valjevu te premium hipermarketa u Beogradu.

Kako je najavila, ta kompanija planira do kraja godine u Srbiji otvoriti još nekoliko objekata te podsjetila kako je Mercator grupa od 2002., kada je započela poslovanje u Srbiji, investirala više od 500 milijuna eura.

“Mercator je prava regionalna gospodarska lokomotiva i trudimo se povezivati sve dobre gospodarstvenike iz jugoistočne Europe”, kazala je Čurović.

Na kraju je dodala kako je povod renoviranja Mercator centra Beograd proslava 10 godina rada u Srbiji koja je najuspješnije strano tržište kompanije. (Beta)