26.6 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 20:59
Tržišne komunikacijePromocijeMercatoru čak osam nagrada za digitalnu izvrsnost

Mercatoru čak osam nagrada za digitalnu izvrsnost

Mercatorova strateška ulaganja u razvoj digitalne izvrsnosti zasjala su na festivalu slovenskoga digitalnog komuniciranja. Mercator je dobio čak osam nagrada, uključujući i prestižne nagrade Naj naručitelj Websi 2022. i Naj digitalka godine. To je postala Kristina Gregorc, direktorica digitalne komunikacije, razvoja i internetske prodaje u Mercatoru.

Mercator je najvišu stepenicu zauzeo u kategoriji Sadržajni marketing s projektom MtikTok Dance Akademija, a srebrne nagrade primio je u kategoriji Login s projektom Mi Mercator, zatim Mobilni projekti s projektom Preuređeni Moj M, u kategoriji Video s projektom Naj slovensko pecivo i u kategoriji Uporaba naprednih tehnologija s projektom Klic Božička. Brončano priznanje primio je u kategoriji Trgovci s projektom M Soseska kao marketinška platforma.

“Websi nagrade ogledalo su kreativnosti digitalne komunikacije. Drago nam je da je bio naš digitalni nastup također stručno prepoznat i nagrađen. Svakako ćemo nastaviti sa strateškim ulaganjima u razvoj znanja, kompetencija i digitalne izvrsnosti”, ističe Tomislav Čizmić, predsjednik uprave Mercatora.

Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica marketinga i razvoja u grupi Mercator dodaje: “Sretna sam što je naš rad u digitalnom području više puta nagrađen na najvećem natjecanju za digitalne projekte u Sloveniji. Nagrade struke lijepa su potvrda marljivog rada našega digitalnog tima. Nagrada za Naj digitalku godine također naglašava činjenicu da u našem odličnom timu imamo iznimne pojedince. Čestitke vodstvu i cijelom timu, hvala našim partnerima i naravno našim kupcima bez kojih ovo ne bi bilo moguće.”

Kristina Gregorc, direktorica digitalne komunikacije, razvoja i internetske prodaje u Mercatoru koja je osvojila titulu Naj digitalka je izjavila: “Svima koji rade u digitalnom području želim da osjete jednaku radost, da su dio poduzeća koje razumije i potiče razvoj digitalnog područja ili da rade za klijenta koji im omogućuje razvoj. Ili da su dio tima s kojim mogu sukreirati digitalne viškove. Iskreno zahvaljujem upravi Mercatora koja vjeruje u naš rad, mentorima i nevjerojatnom timu i izvrsnim partnerima. Ovo nije nagrada samo za jednu osobu, već za cijeli tim i širi krug digitalaca.”

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...