Nakon što je slavio na Slovenskom festivalu oglašavanja SOF, Mercator je odnio čak pet nagrada, od kojih četiri zlatne, i na prestižnom natjecanju WEBSI Spletni prvaki na kojem se nagrađuju najbolji i inovativni digitalni projekti u Sloveniji.

Ovoga puta nagrađeni su M SOSESKA, medijska video platforma nastala u srudanji s Hermanom i partnerima u prvom valu koronavirusa kako bi se što bolje povezali Mercator i njegovi korisnici te digitalni alat M Sken mobile. M SOSESKA je tako osvojila srebrnu medalju u kategoriji web stranica, dok je video platforma zauzela prvo mjesto u čak tri katergorije: Inovativni kreatori budućnosti, Mediji i Sadržajni marketing. Aplikacija M Sken mobile koja omogućuje jednostavnu i brzu kupnju u trgovinama Mercatora, proglašena je najboljom u kategoriji Digitalni alati.

Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica marketinga i razvoja u Mercator Grupi, ističe:”M SOSESKA potpuna je novost na slovenskom tržištu. Drago nam je da je naš rad prepoznat i nagrađen od strane struke. Ovo je nagrada cijelom timu koji kontinuirano nastoji potrošačima ponuditi edukativne i zabavne sadržaje.”

Nagrade WEBSI Spletni prvaki promiču izvrsnost u slovenskom digitalnom prostoru predstavljajući najbolje digitalne projekte tvrtki s ciljem ne samo nagrađivanja već i razmjene znanja i najboljih praksi.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!