Mesni specijaliteti brze pripreme i duge trajnosti

podravka-junetina-s-gljivamapodravka-pileci-paprikasSvima koji brzo žive, a ne namjeravaju se odreći ukusne hrane i toplog obroka, te za one koji žele svoje slobodno vrijeme provesti izvan kuhinje Podravka je pripremila nove proizvode – meso u povrtnom umaku.

U tren oka gotovi, novi Podravkini proizvodi savršen su odabir nakon napornog radnog dana kao brz i lagan ručak ili pak večera, izvrsno su rješenje za studentsku prehranu, a može poslužiti kao kvalitetan obrok na radnom mjestu ili na izletu.

Novi proizvodi lansirani su na tržište u četiri varijante:

Junetina s gljivama 300 g: Junetina u kombinaciji sa gljivama je jelo koje je u današnjoj gastronomiji s razlogom postalo klasik. Kvalitetni komadići junećeg mesa uz dodatak šampinjona i vrganja u finom umaku idealno se nadopunjuju sa svakim prilogom. Za pripremu proizvod je dovoljno zagrijati i preliti preko odabranog priloga.

Pileći paprikaš 300 g: Pileći paprikaš je pored gulaša najpoznatije jelo mađarske kuhinje. Često se priprema vrlo pikantno, sa feferonima i ljutom mljevenom paprikom, ali u Podravki su se odlučili na nešto blažu verziju pogodnu za svako nepce. Za pripremu potrebno je samo zagrijati proizvod, odabrati prilog, njoke, valjuške ili široke rezance svejedno i obrok je gotov.

Piletina u salsa umaku 300 g: Salsa, podrijetlom talijansko jelo, brzo je osvojilo cijeli svijet, što zbog svojeg aromatičnog okusa, što zbog glavnog sastojka – rajčice, koja se izborila za status nezamjenjive na stolu. Komadići pilećih prsa i fini salsa umak čine novi Podravkin proizvod Piletina u salsa umaku neodoljivim.

Piletina u bešamel umaku 300 g: Piletina u bešamel umaku sastoji se od komadića pilećih prsa u blagom i finom bešamel umaku s dodatkom graška i mrkvice. Proizvod je potrebno samo zagrijati preliti preko priloga po želji i ručak je tu. Za pripremu proizvod je dovoljno zagrijati i preliti preko odabranog priloga.

podravka-piletina-u-salsa-umakupodravka-piletina-u-besamel-umakuSigurnost proizvoda postignuta je pakiranjem u limenku, ambalažu koja je usavršavana preko 200 godina i danas je sigurnija nego ikad. Njezina barijerna svojstva u potpunosti štite od utjecaja kisika, vlage i svjetlosti, glavnih faktora koji dovode do organoleptičkih i drugih promjena u namirnicama. Obradom proizvoda na temperaturi višoj od 100°C tj. sterilizacijom, zaustavljaju se svi procesi unutar limenke uz istovremeno potpuno očuvanje svih nutritivnih vrijednosti.

Iz tog razloga novi Podravkini proizvodi ne sadrže dodatne konzervanse ni aditive.

Upravo zbog sterilizacije proizvodi u limenci imaju iznimno dugačke rokove trajnosti u kojima su nutritivne vrijednosti očuvane. Kao krajnji rezultat dobivaju se mikrobiološki potpuno sigurni proizvodi koji su zdravstveno ispravni i nakon višegodišnjeg skladištenja na sobnim uvjetima.

Marketinška podrška: Tijekom mjeseca lipnja

Logističke informacije: Limenka, neto mase 300g, kom/kartonu 15, kom/paleti 1485

Proizvođač: Danica d.o.o., Đelekovečka cesta 21, 48000 Koprivnica

Telefon: Besplatni potrošački telefon 0800 08 08

Web site: www.podravka.com

Prethodni članakKobasica fina – Dalmatina!
Sljedeći članakMavrović gasi proizvodnju kruha i otpušta 30-ak radnika