Mobilno vaganje, fleksibilna kontrola

Na sajmu EuroCIS 2013, koji se održava od 19.-21. veljače u Duesseldorfu, Mettler Toledo predstavlja novu maloprodajnu kontrolnu vagu: brzo i jednostavno rješenje za kontrolno vaganje na odjelu samoposluge ili specijaliziranim trgovinama.

Vaga bRite s LCD zaslonom jednostavnim za čitanje omogućuje brzu stabilizaciju. Tehnologija za precizno vaganje u sekundi donosi pouzdane podatke o težini.

Vage su usklađene s propisima za maloprodaju i mogu se koristiti za kontrolu težine na odjelima samoposluge i bilo kojem mjestu na kojem je važna težina proizvoda. Budući da se jednostavno mogu postaviti na privremena prodajna ili specijalizirana mjesta, njihov kompaktan dizajn omogućuje fleksibilnost.

Funkcionalne i jednostavne
Veliki zaslon sa šest znamenki integriran je u ergonomski dizajniranu korisničku ploču, a podaci o težini jasno su čitljivi čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja.

Četiri funkcijske tipke omogućuju pozivanje svih osnovnih funkcija vaganja kao što su tariranje ili vraćanje vrijednosti na nulu. Robusno kućište može se brzo i higijenski očistiti jer nema nepotrebnih žljebova i rubova.

Proizvodi se stavljaju na veliku robusnu mjernu plohu od nehrđajućeg čelika. Vodootporni materijal omogućuje brzo svakodnevno čišćenje, što doprinosi očuvanju sigurnosti hrane.

Spremne za korištenje, bilo gdje
Vaga bRite savršen je izbor za mobilno vaganje. Njezin stabilni okvir omogućuje jednostavno korištenje i pomicanje. Prilagodljive neklizajuće gumene nožice omogućuju postavljanje, podešavanje i trenutačno korištenje vaga na štandovima ili specijaliziranim mjestima.

Vage bRite za napajanje koriste strujni priključak, 6 NiMH baterija ili standardne baterije tipa D. Prilagodnik za struju nalazi se u ugrađenom odjeljku za kablove za transport i mobilnu primjenu.

Učinkovito energetsko upravljanje
Tvrtka Mettler Toledo pobrinula se da vaga bRite ima minimalnu potrošnju energije neovisno o tome je li spojena na strujni priključak na fiksnom mjestu ili se koristi mobilno.

Prilagodnik za struju u skladu je s razinom energetske učinkovitosti V programa Energy Star. U mobilnom načinu rada punjive baterije pomažu u zaštiti okoliša. Uz to, pozadinsko osvjetljenje zaslona može se isključiti za dodatnu uštedu energije.

PROMO