mettler-toledo-uc-gltSamoposlužna vaga UC-GLT-M sa 17-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir

Zahvaljujući 17-inčnom zaslonu vaga UC-GLT-M, najnovija samoposlužna vaga iz serije vaga UC Evo Line tvrtke Mettler Toledo, pruža trgovcima na malo još veću fleksibilnost vizualnog predstavljanja robe. Njezin zaslon osjetljiv na dodir visoke razlučivosti povećava praktičnost i udobnost kupnje.

Kako bi se istaknuli i stvorili jedinstveno iskustvo kupnje, trgovci mješovitom robom sve više pružaju veću raznolikost na odjelima svježe hrane.

Vaga UC-GLT-M, samoposlužna vaga iz linije UC Evo tvrtke Mettler Toledo, pomaže kupcima u održavanju pregleda samoposlužnih odjela svježe hrane usprkos raznolikosti proizvoda.

Zahvaljujući tehnologiji LED pozadinskog osvjetljenja koje štedi energiju i razlučivosti od 1280×1024 piksela (HD), zaslon od 17 inča pruža sjajne vizuale visokog kontrasta, dobru čitljivost i izvrsnu kvalitetu slike.

Vaga UC-GLT-M trgovcima mješovitom robom pruža brojne mogućnosti prilagodbe načela prodaje svježe hrane njihovoj situaciji. Veliki zaslon osjetljiv na dodir omogućuje istovremeno predstavljanje cijelog asortimana.

Osim toga, trgovci mogu prilagoditi mjesto prodaje starijim kupcima tako da omoguće velike piktograme i svrstaju proizvode u grupe, što olakšava navigaciju.

Za kupce kojima se žuri ovaj sustav može prihvatiti unos stavka-kod, što je još jedan način na koji trgovci na malo mogu uzeti u obzir pojedinačne potrebe svojih kupaca. Tvrtka Mettler Toledo trgovcima na malo pruža različite alate pomoću kojih terminal mogu prilagoditi svojim potrebama.

Paralelno vaganje i reklamiranje

17-inčni zaslon vage UC-GLT-M ima dovoljno prostora za atraktivne vizualne reklame, pri čemu ne smanjuje funkcionalnost, dok podijeljeni zaslon omogućuje da se u isto vrijeme provodi oglašavanje i vaganje.

Gornja polovica ekrana prikazuje podatke o vaganju, a donja služi kao medij digitalnog prikazivanja. Ta kombinacija omogućuje širenje kampanja unakrsne prodaje na samoposlužne vage.

Ako kupac izvaže otprilike 500 g rajčica, može se pojaviti poruka da je mozzarella na akciji. Ova se metoda pokazala uspješnom u stvaranju dodatnog prometa.

Vaga UC-GLT-M doprinosi i povećanju prodaje izvan granica transakcije s kupcem: “Čak i način mirovanja može biti profitabilan”, kaže Lena Wolf, voditeljica proizvoda za trgovine na malo u tvrtki Mettler Toledo.

mettler-toledo-uc-glt-m-trgovina“Dok je vaga u mirovanju, mogu se prikazivati promotivne slike ili videozapisi, a uređaj se vraća u način vaganja čim ga kupac dotakne. Nadalje, iznimna kvaliteta zaslona osjetljivog na dodir znači da tiskane reklame zahtijevaju minimalnu prilagodbu”, pojašnjava Wolf.

Savjeti za recepte

Osim velikog zaslona, vaga UC-GLT-M ima i tvrdi disk za spremanje multimedijskog sadržaja. Procesor snažnih performansi jamči savršeni rad podijeljenog zaslona osjetljivog na dodir.

Time uređaj ima sve potrebno da radi i kao samoposlužni informativni terminal: osim što reklamira posebne ponude, na zaslonu se mogu prikazati i podaci o proizvodu i savjeti za recepte. Ako neki recept kupcu zapne za oko, dvostruki pisač na izbor omogućuje ispis na licu mjesta.

Vaga UC-GLT-M dostupna je od 3. srpnja 2012. u crnom ili srebrnom kućištu.

PROMO