milupa-7-zitaricamilupa-rizineMilupa proizvodi nalaze se na policama Konzuma, Kozma, Spara, Bille/Bipe te većine ljekarni diljem Hrvatske, a tržišni udio iznosi oko 25-30 posto

Biofarm d.o.o. ekskluzivni je uvoznik i distributer Milupa dječje hrane za hrvatsko tržište. Milupa ima dugu tradiciju u proizvodnji dječje hrane koja traje još od 1930. godine, a danas kao članica Danone grupe predstavlja drugog najvećeg proizvođača dječje hrane u svijetu.

Milupa u svojoj ponudi ima mliječne i žitne “dry kašice”, proizvedene iz najkvalitetnijih, strogo kontroliranih sirovina iz organskog uzgoja.

Najprodavanije su žitne BIO kašice 7 žitarica, rižine pahuljice i griz. Milupa proizvodi nalaze se na policama Konzuma, Kozma, Spara, Bille/Bipe te većine ljekarni diljem Hrvatske, a tržišni udio iznosi oko 25-30 posto.

“Milupa poseban naglasak stavlja na klinička i laboratorijska istraživanja, a izuzetno strogi zahtjevi u pogledu sirovina i trajna kontrola putem Milupa sustava osiguranja kvalitete, jamstvo su visoke kvalitete proizvoda”, objašnjava Ljiljana Franković, voditeljica prodaje tvrtke Biofarm.

U veljači će se kao novitet na hrvatskom tržištu pojaviti Milupa “wet kašice” u devet različitih okusa, pakirane u staklenu ambalažu te namijenjene djeci od navršena četiri mjeseca starosti.