Zašto su parfemi, uz cvijeće, među omiljenim poklonima za posebne prilike? Odgovor je jednostavan. Kada nekome poklonite parfem, poklanjate emociju ili čak putovanje u neku egzotičnu zemlju. Pomnim odabirom mirisa možete podsjetiti svoje najmilije na sretne uspomene i zajednička putovanja ili možete stvoriti nove uspomene.

Zato, ako tražite poklon kojim želite pokazati ili pobuditi osjećaje, ne morate tražiti dalje jer vam najbliža prodavaonica dm-a i dm online shop nude bogatu ponudu mirisa renomiranih brendova i to po cijenama trajno sniženim i do 40%.

U ovo vrijeme kada su putovanja na čekanju i tek ih planiramo, dragu osobu možete odvesti na Orijent, daleko od gradske vreve uz Betty Barclay Oriental Bloom (89,90 kn). Cvjetna kompozicija ove toaletne vode za žene idealna je za sve one kojima treba trenutak meditacije i relaksacija, a Chloé Nomade (399,90 kn) za žene pustolovnog duha koji vole lutati, bilo svijetom bilo u vlastitim mislima.

Uspomene na avanture i uzbudljivo ljeto koje ste proveli zajedno uz miris mora i borova ponovno oživite uz Bvlgari Aqua (239,90 kn) toaletnu vodu za muškarce. Osvježavajući i zanosan miris sadrži svježe citrusne tonove u gornjoj noti, a u lavanda, morska alga i cvijet pamuka u srednjim notama bude sjećanja na bezbrižnost.

Parfemi koji dolaze u paru i savršeno se nadopunjuju, dobra su prilika da i sebe razveselite mirisnom rapsodijom. Dolce & Gabbana light blue love is love za nju i za njega (349,90 kn) posvećeni su jedinstvenoj snazi koja zaljubljene okuplja jednim pogledom i nježnim dodirom, a Calvin Klein Eternity za nju (229,90 kn) i za njega (249,90 kn), pojedinačno ili u paru, savršeno će odgovarati svima kojima je bezvremenska elegancija na prvom mjestu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!