Građani potresom pogođenih područja i dalje trebaju našu pomoć. Kao znak solidarnosti i želje za dodatnom podrškom, španjolska tehnološka tvrtka Glovo stavila je svoju aplikaciju na raspolaganje za pomoć stradalom stanovništvu. Korisnici Glova mogu putem aplikacije izravno donirati novčana sredstva Fondu 5.5. Zaklade SOLIDARNA za kriznu podršku žrtvama potresa u Petrinji i Sisačko-moslavačkoj županiji.

“Posljedice razornih potresa su velike i proces normalizacije života u pogođenim područjima trajat će dulje vrijeme. Imajući to na umu odlučili smo pružiti mogućnost našim korisnicima i za direktnu financijsku podršku stradalom stanovništvu, a sve s ciljem kako bi se njihov svakodnevni život vratio normalnom funkcioniranju što prije”, izjavio je Teo Širola, direktor Glova za Hrvatsku, dodajući kako je cilj akcije olakšati proces doniranja i time povećati broj donacija.

Ako želite pomoći, dovoljno je otvoriti aplikaciju Glovo i odabrati kategoriju Fond 5.5 te iznos donacije prema vlastitim mogućnostima od 20 kn, 50 kn, 100 kn, 200 kn do 500 kn.

Riječ o nastavku podrške stradalom stanovništvu s obzirom na to da je odmah nakon razornog potresa putem Glova bilo moguće besplatno poslati donacije od namirnica, odjeće do higijenskih i ostalih potrepština.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!