Mišković se povlači iz operativnog upravljanja, Milka Vojvodić postaje CEO Delta Holdinga

Miroslav Mišković, dosadašnji predsjednik Delta Holdinga, ubuduće će obavljati funkciju predsjednika Upravnog odbora

Od 1. lipnja na snagu stupa nova organizacija menadžmenta Delta Holdinga po kojoj će, umjesto predsjednika kompanije i Odbora direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor. Miroslav Mišković, dosadašnji predsjednik Delta Holdinga, ubuduće će obavljati funkciju predsjednika Upravnog odbora.

Mišković se namjerava povući iz operativnog upravljanja Kompanijom, a svoje iskustvo i znanje usmjeriti u tri smjera koja smatra krucijalnim za razvoj ne samo Delta Holdinga, već i društva u cjelini. Njegov fokus bit će usmjeren na međunarodni razvoj Kompanije, na rad s mladim ljudima, odnosno formiranje budućeg menadžmenta i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz kompanijski projekt Naše selo.

Poslovanje Delta Holdinga vodit će Izvršni odbor na čijem će čelu (CEO) biti Milka Vojvodić, dugogodišnja viša potpredsjednica za ekonomiju i financije. Članovi Izvršnog odbora bit će potpredsjednici Kompanije i generalni direktori grupa-članica Delta Holdinga. “U trenutku kada slavimo 30 godina rada i kada se spremamo za useljenje u novu, najmoderniju poslovnu zgradu, pravi je čas za promjene u upravi Delta Holdinga“, izjavio je Miroslav Mišković.

Dodao je kako i dalje imaju istu misiju – stvarati i razvijati uspješne kompanije – ali kompanije koje će sve više biti orijentirane na internet, kao što je novi projekt Ananas.

Milka Vojvodić, novi CEO Delta Holdinga, završila je Ekonomski fakultet u Beogradu. U Kompaniji je od samog početka od 1991. godine. Radila je kao financijska direktorica, pomoćnica generalnog direktora Delta M Grupe za ekonomske odnose, generalna direktorica Delta M, a već duži niz godina je viša potpredsjednica Delta Holdinga za ekonomiju i financije.

Prethodni članakPotražnja za novim automobilima u EU još uvijek daleko od pretpandemijske razine
Sljedeći članakOtvoren Rougemarin Park, novo mjesto za ljubitelje eatertainmenta