essence-exitto-exploreS trendovskom kolekcijom “exit to explore”, essence otkriva egzotični svijet Amazone početkom rujna 2016.

Inspirirana neobičnom prirodom i raznolikosti vrsta, kolekcija sadrži intenzivne boje poput boje marelice i grimizne, teksturu visoke pokrivenosti i ljetno-cvjetni dizajn proizvoda. Apsolutni jungle naglasci su sjenila s holo efektom koja se prelijevaju i osvježavajući ruževi za usne s mirisom mente.

Otkrijte prašumu – s essence!

sjeniloessence exit to explore –sjenilo za oči
Kameleon oči! Tri nježna sjenila s velikim rasponom boja stvaraju intenzivni make-up look za oči u zelenoj, ljubičastoj, boji marelice i duginim bojama koje čine holografski završetak.

Dostupna u 01 you can, toucan, 02 queen of the amazons i 03 apricot cockatoo.

MPC 16,90 kn

ruzessence exit to explore – refreshing ruž za usne
Boje za hlađenje. Tanka olovka u toploj marelici i vedroj ružičastoj pružaju usnama odličan miris i blago hladni završetak.

Dostupan u 01 pink parrot i 02 apricot cockatoo.

MPC 21,90 kn

sjenilo za usneessence exit to explore –sjajilo za usne
Prirodan sjaj . Prozirno sjajilo razvija individualnu ružičastu nijansu, suptilno nijansira usne i ostavlja ih lijepog i sunčanog izgleda.

Dostupno u 01 lily’s kiss.

MPC 19,90 kn

rumeniloessence exit to explore –rumenilo
Rumenilo s jedinstvenim rasponom boja od marelice do ružičaste daje obrazima svjež izgled kao da si se upravo vratila s krstarenja rijekom Amazon. S dizajnom šarenih cvjetova .

Dostupno u 01 my heart is beating like a jungle drum.

MPC 29,90 kn

lakessence exit to explore –lak za nokte
Poput džungle. Zelena s uljnim efektom , sjajna marelica , metalik ljubičasta s folija završetkom i roza s holografskim sjajem donose fantastičnu shemu boja Amazone na noktima.
Dostupni u 01 liana’s in the jungle, 02 apricot cockatoo, 03 queen of the amazons i 04 pink parrot.
MPC 16,90 kn

tatooessence exit to explore – tetovaže za tijelo i kutikule
Bez obzira jesu li papige, cvjetovi hibiskusa ili palme – cool tetovaže s holografskim efektom mogu se primijeniti na odabranim dijelovima tijela ili kutikulama kao veseli hvatači pažnje.

Dostupne 01 feel the jungle vibes

MPC 25,90 kn

vodaessence exit to explore – toaletna voda like a jungle dream
Ljepota prirode. Ovaj voćno-cvjetni miris s egzotičnim notama kokosa i cvjetnim notama, svakako budi želju za uzbudljivim ekspedicijama kroz prašumu.

Dostupan u 10 ml.

MPC 25,90 kn

Essence “exit to explore” biti će dostupna početkom rujna na prodajnim mjestima Dm-a, Bipe,Kozma, Konzuma do isteka zaliha.

PROMO