28.8 C
Zagreb
Ponedjeljak, 22. srpnja 2024., 19:22
VijestiSvijetMondelez International ulazi u partnerstvo s Alibabom

Mondelez International ulazi u partnerstvo s Alibabom

mondelez-oreo-alibaba-e-trgovina-midiKompanija Mondelez International, ušla je u partnerstvo s vodećom kineskom kompanijom za e-trgovinu – Alibaba Group Holding.

Ovaj strateški dogovor, u skladu je s planom kompanije da proširi prisustvo na on-line platformama i poveća on-line prodaju.

Mondelez brendovi Oreo, Chips Ahoy!, belVita, Toblerone, Cadbury i Trident biti će dostupni kineskim kupcima, preko Alibabine web stranice Tmall.com.

Na kineskom e-tržištu, grickalice i slatkiši predstavljaju rastuću kategoriju, što će omogućiti Mondelezu da profitira od ovog partnerstva.

Kako prenosi Yahoo finance, u Mondelezu vjeruju da e-trgovina, inače njihova najbrže rastuća platforma, može generirati milijardu dolara godišnjeg prihoda do 2020., u usporedbi sa 100 milijuna koliko generira danas. Partnerstvo s Alibabom dodatno će ojačati ove planove.

Kako bi ojačali svoje prisustvo na digitalnim medijima, Mondelez je već formirao globalno strateško partnerstvo s Facebook-om u siječnju 2013. i Google-om u kolovozu 2014. (marketnetwork.rs)

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...