mstartmStart, članica Agrokor koncerna i jedna od vodećih kompanija u području IT usluga u Hrvatskoj, zaposlila je 20 novih djelatnika.

Riječ je o visokoobrazovanim stručnjacima iz područja računalstva, elektrotehnike, matematike, fizike, ekonomije, informatike i prometa, a među njima je i pet pripravnika koji će imati priliku sudjelovati u daljem rastu i razvoju kompanije.

“mStart odlučno nastavlja daljnji razvoj temeljen na vrhunskim ljudskim potencijalima, znanju i inovacijama”, naglasio je Mate Krpan, predsjednik uprave mStart-a.

mStart je poslovno-tehnološka tvrtka specijalizirana za pružanje usluga informatizacije i optimizacije poslovnih procesa. Zapošljava dvjestotinjak stručnjaka sa znanjem i iskustvom u implementaciji i podršci najnaprednijih svjetskih poslovnih informacijskih rješenja, kao i IT infrastrukture.

mStart prepoznaje značaj razvitka i popularizacije novih tehnologija te kontinuirano ulaže u znanje svojih stručnjaka. Iz tog razloga potiče poduzetništvo kroz kontinuiranu suradnju sa startup zajednicom, a često sudjeluje u zajedničkim projektima s visokoškolskim ustanovama i podržava studentska natjecanja poput “Inovacijom do poslovne prilike” za studente Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te CroApps, studentskog natjecanja u izradi Android aplikacija.