Hrvatski potrošači su na osnovu vlastitog iskustva i mišljenja najviše glasova u kategoriji “Müsli za doručak” dali Dr. Oetkeru

U najnovijem istraživanju omjera cijene i kvalitete Best Buy Award, hrvatski potrošači ocijenili su Dr. Oetker müsli najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj u kategoriji “Müsli za doručak”.

Rezultat je to predmetnog istraživanja Best Buy Award 2014/2015 švicarske kuće Icertias provedenom u siječnju 2014. na uzorku od 1.200 ispitanika.

Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

Zahvaljujući najvećem broju glasova ispitanika te osvojenom prvom mjestu, Dr. Oetker ima pravo postati nositelj prestižne oznake “Best Buy Award – Br. 1 – najbolji omjer cijene i kvalitete” za osvojenu kategoriju.

“Hrvatski potrošač vrlo je svjestan razlika u kvaliteti koja mu se nudi na tržištu, a posebno u prehrambenom dijelu – za sebe kao i za svoju obitelj, vrlo savjesno bira. Tradicija naše dugogodišnje prisutnosti sigurno je dodatni argument u odabiru, kao i omjer cijene i kvalitete. Potrošač u Hrvatskoj nerado čini ustupke nauštrb vrhunske kvalitete i okusa. Stoga nas priznanja poput ovih, koja dolaze direktno od potrošača, najviše raduju jer dokazuju da su Dr. Oetker, pa tako i Vitalis proizvodi, prvenstveno svojom izvanrednom kvalitetom u stanju osvojiti srca i vjernost kupaca”, poručili su iz tvrtke Dr. Oetker Hrvatska.