Müsli Dr. Oetkera nositelji Best Buy Award medalje

Hrvatski potrošači su na osnovu vlastitog iskustva i mišljenja najviše glasova u kategoriji “Müsli za doručak” dali Dr. Oetkeru

U najnovijem istraživanju omjera cijene i kvalitete Best Buy Award, hrvatski potrošači ocijenili su Dr. Oetker müsli najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj u kategoriji “Müsli za doručak”.

Rezultat je to predmetnog istraživanja Best Buy Award 2014/2015 švicarske kuće Icertias provedenom u siječnju 2014. na uzorku od 1.200 ispitanika opće populacije u Hrvatskoj.

Ispitanicima, građanima Hrvatske, u istraživačkoj anketi putem web obrasca postavljeno je sljedeće pitanje: “Navedite naziv proizvođača odnosno ponuđača MUESLI-a ZA DORUČAK koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete?”, na koje je najveći broj ispitanika odgovorio: Dr. Oetker.

Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

Zahvaljujući najvećem broju glasova ispitanika te osvojenom prvom mjestu, Dr. Oetker ima pravo postati nositelj prestižne oznake “Best Buy Award – Br. 1 – najbolji omjer cijene i kvalitete” za osvojenu kategoriju.

“Hrvatski potrošač vrlo je svjestan razlika u kvaliteti koja mu se nudi na tržištu, a posebno u prehrambenom dijelu – za sebe kao i za svoju obitelj, vrlo savjesno bira. Tradicija naše dugogodišnje prisutnosti sigurno je dodatni argument u odabiru, kao i omjer cijene i kvalitete. Potrošač u Hrvatskoj nerado čini ustupke nauštrb vrhunske kvalitete i okusa. Stoga nas priznanja poput ovih, koja dolaze direktno od potrošača, najviše raduju jer dokazuju da su Dr. Oetker, pa tako i Vitalis proizvodi, prvenstveno svojom izvanrednom kvalitetom u stanju osvojiti srca i vjernost kupaca”, poručili su iz tvrtke Dr. Oetker Hrvatska.

Osim toga, brend Vitalis Dr. Oetkera ostvaruje izvrsne rezultate u istraživanjima u zemljama regije provedenim od strane Icertiasa. Vitalis je tako u istraživanju QUDAL – QUality meDAL za 2014/2015 u kategoriji “Müsli za doručak” od strane potrošača u Sloveniji kao i Bosni i Hercegovini ocijenjen kao najkvalitetniji.

Prethodni članakHenkel gradi tvornicu u Bileći
Sljedeći članakIstragrafika: Rast izvoza i nove investicije