Spar Hrvatska i ove je godine uoči uskrsnih blagdana osigurao široku lepezu proizvoda i aktivnosti po akcijskim cijenama. Tako će se na policama Spar marketa i Interspar hipermarketa diljem Hrvatske naći više od 2.700 proizvoda po sniženim cijenama, od kojih svakako valja istaknuti jaja, pince, šunke, slastice i ostale delicije za neodoljiv blagdanski meni.

Kada govorimo o jajima, Spar Hrvatska s ponosom ističe jaja hrvatskih dobavljača, a u ponudi imaju i već obojena jaja spremna za uskrsno jutro. Za Veliki petak osigurali su najveći izbor svježe ribe, morske i riječne, školjke i namaze riblje iz linije Premium.

Po fantastičnim cijenama kupci će moći birati između tradicionalnih proizvoda – najvećeg izbora rolanih šunki, rezanih suhomesnatih delicija i prigodnih delikatesa. Tu je i bogat izbor svježeg mesa od peradi za pečenje, govedine za blagdansku juhu ili pak janjetine za uskrsni ručak.

Širok asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića od kojih posebno valja istaknuti vrhunska domaća i strana vina, ali i pjenušce i šampanjac za nazdraviti najljepšim obiteljskim trenucima. Vinoljupci znaju za dodatni popust od 10% koji se ostvaruje prilikom kupnje šest butelja vina, a tu je i praktična nosiljka koja se dobiva na dar. Posebnost Spar i Interspar ponude je i u tome da kupcima nude povrat nepotrošenog pića.

Čokoladna jaja, zečevi, praline, pince i kolombe samo su dio slatkog asortimana na kojeg su u Spar supermarketima i Interspar hipermarketima iznimno ponosni. A kako bi domovi zablistali u najljepšem svijetlu po promotivnim cijenama dostupan je i široki asortiman uskrsnih dekoracija i detalja za svečanu i posebnu blagdansku atmosferu.

Posebnost Spar i Interspar ponude očituje se i u sakupljanju naljepnica za popust u predblagdanskom periodu, kojima ćete uštedu moći ostvariti u periodu nakon Uskrsa.

Radno vrijeme tijekom blagdana
I ovih blagdana Spar Hrvatska će prilagoditi radno vrijeme svojih trgovina. Svi Spar supermarketi u Hrvatskoj bit će zatvoreni na Uskrs, dok će na Uskrsni ponedjeljak trgovine biti otvorene od 8 do 14 sati. Izuzetak su Spar poslovnice u zadarskom shopping centru Supernova i na zagrebačkom Tuškancu koje će i na Uskrsni ponedjeljak biti zatvorene, dok će Spar supermarket na adresi Martinkovac 127 u Rijeci i na Uskrsni ponedjeljak biti otvoren od 8 do 21 sat.

I Interspar hipermarketi će svi na Uskrs biti zatvoreni, dok će na Uskrsni ponedjeljak trgovine raditi po prilagođenom radnom vremenu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!