Kaufland nastavlja poznati društveno odgovorni projekt Kaufland – škola voća i povrća. I ove godine trgovački lanac poziva osnovne škole da se prijave na kreativno natjecanje i svojim učenicima osiguraju isporuku svježeg voća i povrća za cijelu godinu.

Natjecanje traje od 25. travnja 2022. do 20. svibnja, a u njemu mogu sudjelovati sve javne osnovne škole u Hrvatskoj za koje se ne naplaćuje školarina. Ove godine zadatak za škole vrlo je zanimljiv i maštovit te se od njih traži da izrade “zdravu kuharicu” s receptima koji sadrže voće i/ili povrće te je nadopune crtežima učenika.

Kroz društveno odgovorni projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine Kaufland Hrvatska k.d. osigurava svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima isti cilj kao prethodnih godina – podići svijest o zdravoj prehrani među djecom te osigurati zdrave obroke za školarce.

Prošle je školske godine Kaufland u ovaj donacijski projekt uključio i sve osnovnoškolske ustanove s redovitim i posebnim programima za djecu s teškoćama u razvoju koje su se prijavile na natjecanje, a ove godine škole za djecu s posebnim potrebama natječu se međusobno u šest regija.

Pravila natjecanja i više informacija dostupno je na službenoj stranici Kauflanda putem poveznice kaufland.hr/skolavip

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!