Hrvatski proizvođač čajeva Naturavita ove je godine, osim osvježenja dizajna linije funkcionalnih čajeva, predstavila i redizajn čajeva cjelokupnog asortimana, a velika novost je i to da su svi čajevi od sada pakirani u biorazgradivu ambalažu. Kutijice su od papira, bez celofana, dok su filtar vrećice pojedinačno zapakirane u nove, papirnate aroma omotače koji čuvaju svježinu okusa, mirisa te učinkovitost samog napitka. Kroz ovu novost u pakiranju svojih proizvoda kompanija slijedi svoju misiju o odgovornom poslovanju, očuvanju okoliša i održivom razvoju.

Naturavita je nedavno predstavila i dva nova proizvoda unutar linije funkcionalnih čajeva – Slim i Detox, a postojeće čajeve unutar linije uklopila je u novi koncept osvježenim dizajnom ambalaže i promjenom naziva samih proizvoda – Breathe, Balance i Boost.

Kao brend Spider grupe Pitomača, vodećeg regionalnog proizvođača i prerađivača ljekovitog i aromatičnog bilja te proizvoda na bazi ljekovitog bilja, Naturavita uspješno prati globalne trendove upravo zahvaljujući činjenici da Spider grupa već dugi niz godina uspješno radi za inozemne partnere i svoje proizvode izvozi u pedesetak zemalja svijeta.

Tako je i cijela linija funkcionalnih čajeva odgovor na potrebe tržišta i globalne trendove. Funkcionalni čajevi namijenjeni su svima onima koji vode brigu o prehrani te uravnoteženom načinu života i koji uživaju u blagodatima čaja tijekom cijele godine, a ne isključivo u zimskom periodu.

“Ponudu čajeva i naš asortiman redovno ciljano širimo osluškujući potrebe i želje naših kupaca. Tako se razvila i nadopunila i ova linija funkcionalnih čajeva. Osim što sa sobom nose već dobro poznate blagodati koje su istaknute i samim nazivima čajeva – Slim, Detox, Balance, Boost i Breathe – pomno birani i kombinirani sastojci pružaju ukusne i bogate napitke u kojima će svi zasigurno uživati”, izjavio je Denis Nemčević, predsjednik uprave Spider Grupe.

Pažljivo birani prirodni sastojci Naturavita funkcionalnih čajeva omogućuju čajoljupcima ne samo uživanje u okusu svog omiljenog napitka, već i doprinose zdravlju organizma te mogu ublažiti neke zdravstvene tegobe poput suhog kašlja, nesanice, stresa i problema s probavnim sustavom. Ovi čajevi prate tempo ubrzanog života te su idealni za svakoga tko brine o sebi i želi ostati zdrav i u dobroj formi.

Detox čaj sadrži metvicu koja pridonosi zdravlju probavnog sustava, maslačak za održavanje normalnih funkcija jetre te stolisnik koji doprinosi metabolizmu masti.

Slim je pripremljen od različitog bilja te sadrži mate koji doprinosi mršavljenju i metabolizmu masti, bazgu koja pomaže u kontroli tjelesne mase te koprivu poznatu po diuretskom učinku.

Balance je čajna mješavina metvice, matičnjaka i naranče koji će se, nakon stresnog radnog dana, svojim umirujućim svojstvima idealno uklopiti u trenutke opuštanja i pomoći mirnijem snu, a nota naranče osnažit će imunitet.

Boost je inovativna kombinacija guarane, đumbira i čilija, kao savršen odabir za prirodno podizanje energije i raspoloženja, a pomaže i pri uspješnijem mršavljenju kao i jačanju imuniteta.

Tu je još i Breathe koji uspješno umiruje suhi kašalj, olakšava disanje te smiruje većinu simptoma respiratornih infekcija i snažno pridonosi zdravlju dišnog sustava zbog čega je idealan za ovo vrijeme prehlada, gripe i sveprisutnog koronavirusa.

Redovitom konzumacijom funkcionalnih čajeva, ritual ispijanja čajeva dignite na višu razinu jer, osim uživanja u trenutku ispijanja, oni pomažu da ostanete zdravi.

Više informacija o Naturavita asortimanu čajeva potražite na www.caj.hr.

Spider grupa d.o.o.
Petra Preradovića 183 33405 Pitomača
T: +385 (0) 33 783 879
E: info@jan-spider.hr, info@gardenolo.com
W: www.caj.hr