Novu integriranu marketinšku kampanju za Ledo Tijesta koja treba ispuniti ozbiljne dugoročne poslovne ciljeve Leda potpisuje tim Unex Grupe i Unex MPG-a.

ledo-tijestaTri TV spota za kategorije proizvoda Ledo lisnato, Ledo savijače i Ledo njoke i valjušci osmišljena su pod vodstvom kreativnog direktora Unex Grupe/Euro RSCG Zagreb –  Krune Serdara, a osim reklamnih spotova kampanju na internetu prate web banneri te print oglasi i sredstva direktne promocije koji otvaraju apetit i niti najmanje ne ostavljaju mjesta dvojbi “Zašto baš Ledo tijesta?”.

Naizgled vrlo jednostavan koncept čiji je zadatak bio iskomunicirati kvalitetu, dugu tradiciju i jednostavnu pripremu, a s naglaskom na postojanu, kontroliranu i vrhunsku kvalitetu te tradicionalnu recepturu, zapravo je atraktivna priča koja ne ostavlja mjesta dvojbi “Zašto baš Ledo tijesta?”.

Ponudivši seriju direktnih pitanja, odgovaramo jednoznačno. Kroz pitanja predstavljamo sve benefite, a kroz odgovor sugeriramo jedini mogući odabir. Jer kad su Ledo tijesta u pitanju – nema ILI…

Unex MPG kreirao je specifičnu i efikasnu medijsku strategiju kojom će kroz birane komunikacijske kanale na najbolji način prenijeti poruku.