VijestiSvijetNi na šestoj dražbi bez interesa za zemljište Peveca u Tuzli

Ni na šestoj dražbi bez interesa za zemljište Peveca u Tuzli

pevec-banja-luka-ftd1Ni na šestoj dražbi za prodaju imovine banjalučkog “Peveca” nije bilo zainteresiranih za kupovinu zemljišta ove kompanije koje se nalazi u Tuzli.

Ovo zemljište je najveći preostali dio stečajne mase banjalučke ispostave ovog hrvatskog trgovačkog lanca, a na dražbi je ponuđeno po početnoj cijeni od pet milijuna KM, što je 45 posto od njegove procijenjene vrijednosti, pišu Nezavisne novine.

Tijekom prošlotjedne prodaje “Peveca” prodano je tek 36.000 KM imovine, dok se tijekom cijelog stečajnog postupka uspjelo unovčiti 700.000 KM vrijednosti opreme ovog trgovačkog centra.

Najveći dio imovine banjalučkog “Peveca” do sada su preuzele mađarska i podružnica austrijske Raiffeisen banke u BiH, koje su od ovog trgovačkog centra po osnovu odobrenih kredita potraživale više od 28 milijuna KM. (Nezavisne novine)

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...