Nivea ljetni gelovi za tuširanje

Voćni mirisi i uljna zrnca – savršeno ljetno osvježenje!

Kao savršeno osvježenje od ljetnih vrućina NIVEA ove sezone preporučuje gelove za tuširanje koji, kombinacijom laganih voćnih i cvjetnih mirisa sa uljnim zrncima, suncem isušenoj koži pružaju ženstvenu njegu i potpunu hidrataciju.

NIVEA Sunny Melon & Oil gel za tuširanje spoj je ugodne svježine i bogate hidratacije u jednom. Lagana hidratantna formula obogaćena ekstraktom dinje i suncokretovim uljem nježno čisti i štiti prirodnu pH ravnotežu kože, a slatkasti miris dinje savršeno upotpunjava ljetni doživljaj te jednim tuširanjem revitalizira sva osjetila!

Okvirna maloprodajna cijena (250ml): 16,90 kn

NIVEA Water Lily & Oil gel za tuširanje jedinstvena je kombinacija bogate ženstvene njege i okrepljujuće svježine. Svilenkasti gel pretvara se u meku pjenu koja blago čisti kožu, a posebna uljna zrnca štite je od isušivanja i čine mekom. Ružičasta boja simbolizira strastvenost i životni zanos, a senzualan miris lopoča upotpunjuje jedinstven osjećaj svježine koji nas puni samopouzdanjem za nove ljetne avanture.

Okvirna maloprodajna cijena (250ml): 16,90 kn

NIVEA Lemon & Oil gel za tuširanje posebno je namijenjen suhoj koži – njegova svilenkasta struktura obogaćena je uljnim zrncima koja stvaraju meku pjenu te obnavljaju suhu kožu. Ulje sadržano u malenim zrncima oslobađa se prilikom tuširanja te dubinski hidratizira kožu koja je dugo bila izložena suncu. Ekstrakt limunske trave gelu daje blag miris koji za vrijeme tuširanja razbuđuje sva osjetila. Tih nekoliko minuta pruža nevjerojatan osjećaj svježine i “puni” energijom za daljnje izazove.

Okvirna maloprodajna cijena (250 ml): 16,90 kn