Nova edukativna kampanja Jamnice

Da svaki obrok postaje lakši uz Jamnicu pokazali su kreativci agencije Euro RSCG Zagreb, članice Unex grupe novom edukativnom kampanjom koju su pripremili za Jamnicu.

U blagodatima prirodne gazirane mineralne vode Jamnica uživali su još stari Kelti koji su živjeli na području oko Jamnice od IV. stoljeća prije Krista.  Zahvaljujući carici Mariji Tereziji, 1772. godine obavljena je prva kemijska analiza Jamničke kiselice nakon čega je uvrštena u registar mineralnih voda bečkog dvora. Ova besprijekorno čista, osvježavajuća voda jedinstvenog okusa bogata je mineralima (kalcij, natrij, magnezij, kalij i klor) koje organizam sam ne proizvodi, a njihova uloga u metabolizmu iznimno je važna za naše zdravlje.

Nova edukativna kampanja pokazuje nam da se Jamnica i ukusna jela savršeno nadopunjavaju. Njen cilj  je naglasiti kvalitete prirodne gazirane mineralne vode Jamnica te objasniti sve benefite koje ona pruža ljudskom tijelu. Realizaciju kampanje, uz standardne, osvježili su i dodatni TV i print formati te POS materijali.

Sva tri TV spota iz kampanje eduaktivnim tonom naglašavaju prednosti konzumacije prirodne gazirane mineralne vode Jamnica. TV spot Ravnoteža jednostavnom metaforom prikazuje blagotvoran učinak Jamnice na probavu, koja na taj način unosi ravnotežu u našu prehranu dok Gastro naglašava kako pijući Jamnicu uz svaki obrok balansiramo svoj metabolizam ne unoseći dodatne kalorije.Treći spot iz serije pod nazivom Minerali objašnjava sve blagodati prirodne gazirane mineralne vode Jamnica bogate mineralima, koje organizam ne može sam proizvesti, a neophodni su za njegovo pravilno funkcioniranje.

Glavne komunikacijske poruke kampanje oslanjaju se na povezivanje Jamnice s pravilnom i balansiranom prehranom koju će Jamnica zasigurno obogatiti i nadopuniti kao prirodan izvor minerala. Zbog svega toga najbolji izbor za omiljeno piće uz svaki obrok je upravo Jamnica, poručuje ovaj proizvođač.