Najavljena četvrta sezona HOWtoWOW marketinške akademije

Nakon 1500 polaznika i dosadašnjih uspjeha, HURA i u četvrtoj sezoni donosi sedam novih visoko stručnih radionica

Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje – HURA najavilo je četvrtu sezonu popularne marketinške HOWtoWOW akademije. Motivirani uspjehom prvih triju sezona koje su proteklih godina privukle više od 1500 polaznika i bile izvrsno ocijenjene od njihove strane, HURA i u četvrtoj sezoni najavljuje novi niz sa sedam interaktivnih i visoko stručnih radionica.

HOWtoWOW akademija namijenjena je marketinškim agencijama i oglašivačima kojima nudi vrhunska predavanja te interaktivnu edukaciju praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu.

H2W radionice, uz stručne predavače, polaznicima omogućuju usvajanje novih znanja koje mogu primijeniti u poslu kojim se bave te poboljšanje kvalitete obavljanja posla ili jednostavno proširiti postojeće znanje novih trendovima u poslovanju.

U novoj sezoni koja počinje 10. rujna i nastavlja se radionicama svakog 10. u mjesecu, HOWtoWOW akademija ugostit će međunarodne stručnjake kao što su Dave Birss, Cristina de Balanzó, Slavimir Stojanović, Adam Miecznikowski, James Cherkoff, Anthony Mathé i Steve Henry koji će održati predavanja o temama integracije medija, neuroznanosti potrošača, vizualnim komunikacijama i dizajnu, strateškom planiranju, digitalnim strategijama, semiološkom brand auditu te generiranju i selekciji kreativnih ideja.

“Jako smo ponosni na činjenicu da smo već u četvrtoj sezoni i da se interes za HOWtoWOW akademijom iz godine u godinu povećava. U novoj sezoni i dalje pružamo uvid u najnovije trendove marketinške industrije, ali i u trendove vezane uz razvoj tehnologije, neuroznanosti, semiologije i drugih grana koje nude širu perspektivu i nove mogućnosti za komunikaciju, a sve to na poseban i drugačiji HOWtoWOW način. Konkurentna znanja, mnogo praktičnih savjeta i primjera te dobru i opuštenu atmosferu i ove godine možemo obećati sudionicima pa očekujemo još jednu uspješnu HOWtoWOW školsku godinu”, izjavila je Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica HURA-e.

Uspjeh H2W akademije do sada se posebno isticao kroz sudjelovanje marketinških agencija koje su sustavno ulagale u edukaciju, razvoj vještina i kompetencija svojih djelatnika kao što su BBDO grupa, Publicis grupa, Bruketa&Žinić OM, Grey Worldwide Zagreb, MediaCom CEE, Imago reklamna agencija, Unex, Web.burza, Status grupa, DRAP, itd.

Budući da je namijenjena i marketinškim stručnjacima koji dolaze sa strane oglašivača, mjesto za razvoj svojih znanja i vještina na HOWtoWOW akademiji prepoznali su sudionici iz kompanija poput Valamara, Adidasa, Styrije, Zagrebačke banke, Podravke, Vipneta, Studio Moderne, Arena Centra, Jamnice i drugih.

Prethodni članakNamazi – potrošačke navike: Sve popularniji doručak
Sljedeći članakDobit Facebooka skočila 138%, cijena dionice rekordna