Roditeljima u potrazi za pelenama i maramicama koje su inspirirane prirodom i dolaze iz prirode, a bez kompromisa oko učinkovitosti, nova Pampers Pure kolekcija nudi savršeno rješenje. To je prva kolekcija pelena i maramica izrađena od vrhunskog pamuka, celuloze i biljnih materijala, uz prepoznatljivu Pampers zaštitu kojoj vjeruju roditelji diljem svijeta.

Pampers Pure Protection pelene izrađene su od vrhunskih prirodnih materijala koji su dobiveni iz šećerne trske zbog čega su nevjerojatno mekane i nježne prema bebinoj koži. Osim toga, ukrašene su slatkim životinjskim motovima.

Pure Protection pelene karakteriziraju sve prednosti koje očekujete od Pampersa – do 12 sati suhoće kako bi beba mirno spavala noću, jedinstveni sloj “Hearts Quilt” koji upija tekućinu i indikator vlažnosti koji pomaže novopečenim roditeljima prepoznati pravi trenutak za promjenu pelene.

Pampers Aqua Pure maramice imaju najveći postotak vode, a u isto vrijeme pružaju izvrsne rezultate. Vlažne maramice izrađene su od pažljivo biranih sastojaka – 99% vode i 1% nježnih sastojaka koji pomažu u održavanju prirodne pH vrijednosti kože. Također, izrađene su od organskog pamuka za nježni osjećaj na koži.

“Roditelji s pravom očekuju sve, ali ipak, kad je riječ o pelenama i maramicama, mnogi su dosad bili prisiljeni pristati na kompromis”, izjavio je Neven Kružljak, marketinški menadžer Pampersa te dodao kako istraživanje pokazuje da 1 od 4 roditelja vjeruje da prirodni proizvodi za njegu beba nisu učinkoviti. “Zbog toga smo izuzetno uzbuđeni što roditeljima možemo predstaviti novi asortiman pelena koje imaju sve te što možemo proširiti ponudu svojih proizvoda kako bismo roditeljima pružili još jednu pouzdanu opciju za njihove bebe.”

Pampers Pure Protection pelene i Aqua Pure maramice su:
• dermatološki ispitane
• hipoalergene

Asortiman je dostupan u svim bolje opremljenim prodavaonicama.