Zvijezda je svoju bogatu paletu majoneza, u rasponu od klasične i univerzalne Delikates majoneze do niza premium majoneza s okusima, nedavno obogatila novim proizvodom – aromatičnom i pikantnom majonezom sa zelenim paprom.

Nmajoneza sa zelenim paprom1ovu majonezu iz Zvijezdine premium ponude čini mješavina delikates majoneze i zelenog papra, koji ovom proizvodu daje specifičan, pikantan i snažan okus, čineći ga izvrsnim dodatkom nizu jela.

Zeleni papar za Zvijezdinu majonezu dobiva se od nezrelih, još potpuno zelenih bobica koje se brzo suše kako bi zadržale svoju boju i karakterističnu aromu.

Opće je poznato da je zeleni papar idealan za umake i marinade, a zajedno sa Zvijezdinom majonezom pruža i brojne nove mogućnosti za kulinarske kombinacije i gastronomske užitke, bilo da je riječ o mesnim, ribljim ili povrtnim jelima.

Valja napomenuti i da zeleni papar pozitivno utječe na probavu jer pomaže kod ublažavanja grčeva, smanjuje nadutost te općenito blagotvorno djeluje na metabolizam.

Ova aromatična i vrlo ukusna kombinacija majoneze i začina dodatno obogaćuje ponudu Zvijezdinih majoneza koje se savršeno nadopunjuju s jelima od mesa, ribe, plodova mora, ali i vegetarijanskim specijalitetima, dajući im dodatnu sočnost i obogaćujući njihov okus.

Meso ili riba s roštilja začinjeni majonezom, ili svježa salata prelivena majonezom sa zelenim paprom, samo su neke od novih kombinacija koje nadolazeće ljeto mogu učiniti još ljepšim i ukusnijim.