U sklopu proširenja Dupinove maloprodajne mreže otvoren 18 dućan “Deliiicije”

Ljubitelje najfinijih, kako domaćih, tako i stranih slastica i brendova, razveselit će vijest kako je na zagrebačkoj Trešnjevci, nedaleko Trešnjevačkog placa, otvoren novi dućan “Deliiicije” i to na adresi Trakošćanska 2.

U novom prostoru “Deliiicija” nalaze se tradicionalni hrvatski proizvodi pod brendom Adria koji skrivaju ručno rađene autohtone delicije, ali i renomirani svjetski brendovi kao što su Lindt, Delaviuda, Lambertz, Goldkann, Steenland i Mackays.

Tako u “Deliiicijama” kupci mogu pronaći Adria čokoladu s lavandom ili rogačem, ručno rađene domaće kekse, paprenjake i najfinije domaće džemove s ekstra velikim udjelom voća.

Za one koji više vole nešto žešće tu su Adria likeri i rakije u brojnim okusima od kojih se izdvajaju liker od 69 trava, Hrvatski san i bisku. Od stranih brendova i proizvoda tu su Jack Daniels čokolade i bombonijere, Lindt praline i čokolade, Lambertz Speculass keksi, Terra čips i brojni drugi artikli.

Kako bi se kupci osjećali još ugodnije, u “Deliiicijama” ih očekuje veselo i profesionalno osoblje koje će im rado odgovoriti na sva pitanja i prezentirati raznovrsnu ponudu, navode iz Dupina. Radno vrijeme dućana je od ponedjeljka do subote od 9 – 21 sat.

Inače, specijalizirane prodavaonice “Deliiicije” dio su maloprodajnog lanca tvrtke Dupin koja je proizvođač tradicionalnih hrvatskih slastica pod brendom Adria te distributer konditorskih proizvoda renomiranih svjetskih brendova.

Ovo je 18 dućan “Deliiicija” u sklopu dugoročnog plana kompanije o proširenju maloprodajne mreže diljem Hrvatske. Ostala prodajna mjesta Deliiicija nalaze se u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Puli.