Najzabavnija Disneyeva družina – Elza i cijela Ekipa za 6, Simba, Nemo, Izbavitelji, Zlatokosa, Princeze, Auti, Avioni i drugi – čekaju vas samo u Billi od 12. ožujka do 6. svibnja 2015.

Od 12. ožujka u svim Billa supermarketima započinje nova promocija Disney Super Flizz, zabava za najmlađe, ali i njihove roditelje, bake, djedove i prijatelje, sve obožavatelje čarobnih Disneyevih crtića.

U ponudi su sakupljački Super Flizz album i vrećica te paketići sa Super Flizzovima na kojima se nalaze najdraži Disney likovi i heroji iz crtića.

Super Flizz djeci omogućava igranje 11 originalnih igara i sakupljanje omiljenih likova iz crtića.

Upute za sve zabavne igre koje mogu igrati sami ili s prijateljima nalaze se u Super Flizz albumu, a u Super Flizz vrećici čuvaju se vrijedni duplići.

Super Flizzovi se mogu dobiti besplatno na više načina – za svakih potrošenih 50 kn na računu dobiva se jedan besplatni Super Flizz paketić (maksimalno pet paketića po računu).

Kupovinom posebno označenih proizvoda u supermarketima također se dobiva besplatni Super Flizz paketić, kao i prigodom plaćanja računa American Express karticom.

Svi koji se uključe u sakupljanje Disney Super Flizzova mogu očekivati ludu obiteljsku zabavu uz vesele igre koje donose Billa i Disney.

Ova vesela promocija traje do 6. svibnja 2015. ili do isteka zaliha samo u Billi. Zato požurite u svoju Billu, sakupite svih 72 Super Flizza i uživajte u satima igre i zabave, pozivaju kupce iz ovog trgovačkog lanca.

PROMO