Novi okus Ledo sladoleda – King Harmony

Ovaj sladoledu spaja raskošni okus pistacije obogaćen mekanim preljevom pistacije, uronjen u bogati preljev bobičastog voća i belgijsku bijelu čokoladu

Nakon što je King Majestic krajem prošle godine odnio prestižnu titulu najboljeg sladoleda prema međunarodnom udruženju proizvođača sladoleda, IICC, Ledo King kolekciji dodaje novi okus pistaciju u novom štapiću King Harmony.

Ovaj novi sladoled spaja raskošni okus pistacije obogaćen mekanim preljevom pistacije, uronjen u preljev bobičastog voća i belgijsku bijelu čokoladu. Rezultat je savršena kombinacija neobičnih okusa i teksture u svakom zalogaju, nastala s ciljem pružanja vrhunskog užitka u svakoj prilici.

“Svake godine trudimo se iznova podići ljestvicu kada je riječ o King sladoledu. Upravo zato, zajedno s našim stručnjacima iz razvoja, neprestano radimo na inovacijama i ne pristajemo na kompromise kada su u pitanju najkvalitetniji sastojci. S velikom strasti radimo na preciznom usklađivanju i spajanju naizgled nespojivih okusa, pa smo zaista ponosni što naše napore prepoznaju i potrošači i struka. Vjerujemo da će i ove godine novi King Harmony steći brojne obožavatelje i biti zaslužan za mnoge trenutke uživanja”, poručila je Andrea Klišanić, Marketing Manager Adriatic clustera iz tvrtke Ledo plus.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKraš predstavio novi brend Frondi
Sljedeći članakOtvoren trgovački centar Supernova Križevci