Supernova Grupa otvorila je u Križevcima svoj novi, ukupno 16. po redu trgovački centar u Hrvatskoj. Novi trgovački centar Supernova Križevci proteže se na čak 7.044 četvornih metara trgovačkih prostora i u križevačku ulicu Kralja Tomislava 56/A premijerno u središte Prigorja dovodi trgovine poznatih modnih brendova, robe široke potrošnje i prehrambenih artikala. Riječ je o greenfield projektu koji u Križevce donosi suvremeno i kvalitetno shopping iskustvo. Trgovački centar uređen je kao retail park, poseban po tome što kupcima omogućava praktičnu i jednostavniju kupovinu te direktan ulazak u željenu trgovinu s parkirališta.

“Drago nam je što smo uspješno realizirali i ovu vrijednu investiciju te otvorili naš drugi trgovački centar u Koprivničko-križevačkoj županiji, a posebno me veseli i činjenica što smo osigurali gotovo 100 novih radnih mjesta. Križevci su tako 16. po redu grad u kojem Supernova Grupa kreće s poslovanjem i donosi vrhunsko shopping iskustvo te bogatu ponudu trgovina. Vjerujem kako ćemo novim trgovačkim centrom privući brojne kupce koji sada na jednom mjestu mogu obaviti shopping i uživati u obiteljskom druženju”, izjavio je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Svečano otvorenje Supernova centra u Križevcima svojim dolaskom uveličali su župan Koprivničko-križevačke županije, Darko Koren, te zamjenik gradonačelnika Križevaca, Danijel Šaško.

“Iznimno mi je drago što danas svjedočimo još jednoj vrijednoj poduzetničkoj investiciji koja je osigurala nova radna mjesta za brojne obitelji s križevačkog područja. Ovo pokazuje kako je prostor naše županije prepoznat kao mjesto zdrave poduzetničke i investicijske klime na kojem gospodarski subjekti postižu respektabilne rezultate. Uvjeren sam kako će ovim projektom sektor trgovine dobiti dodatni zamah i upotpuniti svoju ulogu u cjelokupnom županijskom gospodarstvu. Čestitam investitorima te želim odlične poslovne rezultate i daljnji razvoj kompanije u budućnosti”, istaknuo je župan Darko Koren prilikom otvorenja novog trgovačkog centra.

Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe, Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, Patricija Tkalčević, voditeljica centra Supernova Križevci, Paul Merdzo, direktor Supernova projekata za Hrvatsku

Ukupna površina zemljišta novog trgovačkog centra obuhvaća 19.038 četvornih metara.

U novoj atraktivnoj destinaciji za shopping i obiteljsko druženje svoja vrata posjetiteljima otvorilo je osam trgovina – NKD, dm, Deichmann, Konzum, New Yorker, Sinsay, House i Cropp, dok će uskoro svoju trgovinu otvoriti i poznati modni brend Takko. Za kupce i posjetitelje osigurano je i 190 parkirnih mjesta, a novi trgovački centar Supernova Križevci radit će od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 14 sati.

Dolazak u Križevce u Supernova Grupi obilježili su i vrijednom donacijom u iznosu od 5.000 eura Dječjem domu “Sv. Marko Križevčanin”, ustanovi koja brine o djeci starijoj od sedam godina bez odgovarajuće roditeljske skrbi. U domu je trenutno smješteno više od 20 štićenika.

Na sam dan otvorenja svi posjetitelji Supernove mogli su uživati u bogatom zabavnom programu, animaciji za najmlađe, nagradnim igrama i posebnim promotivnim akcijama koje će trajati i cijelog vikenda.

Supernova Grupa međunarodna je kompanija sa sjedištem u Grazu. Kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku je dosad uložila više od 550 milijuna eura. Uz novootvoreni retail park Supernova Križevci, grupacija u zemlji upravlja centrima Supernova Zagreb Buzin, Garden Mall, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac, Požega te zagrebačkim trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!