Novi okus Voćko sirupa

Ugledni regionalni proizvođač bezalkoholnih pića i mineralne vode Radenska osvježio je ponudu novim proizvodima

Radenska, dio grupacije Kofola ČeskoSlovensko, jedne od vodećih europskih proizvođača i distributera bezalkoholnih pića, osvježila je svoj portfelj bezalkoholnih pića novim proizvodima koji će pružiti osvježenje u predstojećim ljetnim mjesecima.

Osvježenje su tako doživjeli brendovi uz koje čije su okuse odrasle mnoge generacije: Radenska je svoju paletu mineralnih voda s okusom upotpunila novom aromom limuna te redizajnirala izgled Radenske Kraljevi vrelec.

Voćko: novi okus za osvježenje cijele obitelji
Malo je brendova na tržištu koji se poput Voćka mogu ponositi s više od 25 godina staža na poziciji omiljenog slatkog osvježenja cijele obitelji.

Voćko sirupi su prepoznatljivi po elegantnoj, staklenoj boci s jedinstvenim zatvaračem koji garantira da će sirup u obiteljskom 0,75 litarskom pakiranju dugo zadržati svoj puni, pravi voćni okus.

Korištenje najkvalitetnijih prirodnih sirovina osnova su proizvodnje Voćko voćnih sirupa koji ne sadrže konzervanse te se tako uklapaju u svjetske trendove industrije bezalkoholnih napitaka.

Novi Voćko sirup mojito-lubenica samim imenom otkriva da je zamišljen kao pravo ljetno osvježenje, a osim vrhunskih sastojaka i okusa, dodatna prednost Voćko sirupa je ekonomičnost, budući da se od jedne litre sirupa može dobiti čak 9 litara napitka koji će pružiti osvježenje cijeloj obitelji.

Više informacija dostupno je na www.radenska.hr.

Prethodni članakRadenska s okusom limuna
Sljedeći članakNara u novom ruhu