ol-dalmatia-maslinovo-ulje-midiPočetak ljetne sezone Zvijezda d.d. odlučila je obilježiti u znaku sve prepoznatljivijeg Ol Dalmatia maslinovog ulja pa nakon zanimljivog predstavljanja autohtonog dalmatinskog monosortnog ulja OL Dalmatia Oblica, prošlog tjedna u Trogiru, početak lipnja započinje s reklamnom kampanjom vezanom uz Ol Dalmatia maslinova ulja.

Zanimljivim i prepoznatljivim kadrovima Dalmacije, vizualizacijom “dalmatinske” priče u spotu koji je i ovog puta za Zvijezdu osmislila agencija UNEX, u potpunosti se prenose emocije i miris Dalmacije, uz neizostavne masline odnosno OL Dalmatia maslinova ulja.

OL Dalmatia ekstra djevičansko maslinovo ulje dalmatinskih maslinika proizvedeno je od najboljih ručno branih maslina u ranoj fazi zrelosti. Izvrsna kakvoća, lagani voćni miris zelenog ploda masline, blaga gorčina te pikantnost OL Dalmatia maslinova ulja rezultat je stalne provjere kvalitete i kontroliranog procesa proizvodnje.

Sa samo jednom kapi maslinova ulja Ol Dalmatia mirisi i okusi Dalmacije obogaćuju svaki obrok najboljim nutritivnim sastojcima koji su nužni za vitalnost i važan su dio svakodnevne prehrane. U svaku kap OL Dalmatia maslinova ulja uložen je maksimalan trud i znanje, stoga s pravom nosi naziv vrhunsko ulje dalmatinskih maslinika.

Kvaliteta ovog ulja potvrđena je i na “Danima mladog maslinovog ulja u Dalmaciji”, koji su krajem prošle godine održani u Vodicama, gdje je ulje OL Dalmatia, unatoč činjenici da je to bilo njegovo prvo natjecanje, dobilo zlatnu medalju za kvalitetu u kategoriji ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Zvijezda d.d. tržišni je lider u kategoriji maslinovih ulja i najveći otkupljivač domaćeg maslinovog ulja. Iz godine u godinu jača poziciju u ovom segmentu, kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu, a tome u prilog svjedoče i brojke vezane uz količine maslinovog ulja.

Naime, prodaja maslinovih ulja Zvijezde tijekom proteklih osam godina porasla je više od pet puta. Također u Zvijezdi su posebno zadovoljni segmentom domaćih ulja čija realizacija je također u porastu, i upravo u tom segmentu nedavno je tržištu predstavljen novi brend domaćeg maslinovog ulja, OL Dalmatia ekstra djevičansko maslinovo ulje.

OL Dalmatia dio je davno započetog projekta kojim i Zvijezda želi proaktivno sudjelovati u zaštiti maslinarskog fonda Republike Hrvatske, a kojim se i naša zemlja želi pozicionirati kao zemlja koja ima vlastita vrhunska maslinova ulja.

Zanimljivo je također spomenuti da, prema podacima Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Hrvatska raspolaže s oko šest milijuna stabala maslina i oko 30.000 hektara maslinika te zauzima 19. mjesto na ljestvici svjetskih proizvođača maslina i maslinova ulja.

Postoji stoga objektivna mogućnost za nekoliko puta veću proizvodnju kao i potrošnju maslinova ulja čime je otvoren trajno siguran plasman i osigurana perspektiva razvoja hrvatskog maslinarstva.

PROMO