DSC_2921Univerexport, vodeći maloprodajni lanac na tržištu Srbije nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže, otvaranjem trećeg po redu prodajnog objekta u gradu Temerinu, u blizini Novog Sada.

Novi maloprodajni objekt stanovnicima Temerina je na gotovo 1000 m² prodajnog prostora potrošačima ponudio bogat asortiman od preko 8.000 proizvoda.

Svježe voće i povrće po najpovoljnijim cijenama, meso i mesne prerađevine s domaćih farmi vrhunske kvalitete, kao i širok asortiman zdrave i organske hrane, dio su Univerexport ponude.

Između ostalog, meso kunića će biti dio redovne ponude koja će se ogledati i u prerađevinama od mangulice s domaće farme, u vidu zimske salame, masti i pašteta koje će biti dostupne svim potrošačima novog objekta u Temerinu.

Na dan otvaranja prvih 100 potrošača koji su svoju kupovinu obavili u novom Univerexport objektu dobili su poklon pakete, a svaka 100-ta kupovina bila je gratis. Potrošači su bili u mogućnosti da se prijave i za dobivanje nove Bonus kartice, jedne kartice s dvije mogućnosti. Tijekom dana bila je i degustacija vrhunskih delikatesa mesne industrije Bačka.

U novootvorenom objektu potrošači mogu uživati u različitim pogodnostima, a svoja plaćanja će moći da odgode i do 180 dana bez obzira na iznos kupovine.

Univerexport grupa proteklu je godinu završila s ulaganjima od preko 20 milijuna eura i učinila ozbiljne korake u procesu širenja mreže priključenjem Angropromet i Lurdi objekata.

Krajem svibnja u “Zemun parku” potrošače očekuje novi Univerexport, koji predstavlja investiciju vrijednu 1.75 milijuna eura, a otvoriti će 50 novih radnih mjesta.