Poslovni savjetnik desetu godinu zaredom u zagrebačkom hotelu Antunović, 21. i 22. studenoga, organizira konferenciju i dodjelu godišnjih nagrada B2B Superprodavač za 2019. godinu. Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.

Organizator će i ove godine sudionicima omogućiti da čuju predavanja 24 vrhunska hrvatska predavača, a program od 24 predavanja istovremeno će se odvijati u dvije dvorane.

Program konferencije

“Priuštite si dva dana edukacije i networkinga s kolegama iz prodajnog sektora, upoznajte potencijalne klijente, izbrusite svoje prodajne vještine i usvojite neke nove; naučite upravljati prodajom putem društvenih mreža i koristiti ih u svrhu samopromocije. Brojni praktični primjeri koje vam pripremaju naši predavači sigurno će rezultirati boljim prodajnim rezultatima”, poručuju organizatori.

Cijena jedne kotizacije za oba dana iznosi 1.770,00 kn + 25% PDV (ukupno 2.212,50), a popusti se odobravaju za veći broj polaznika!

Više informacija i prijava na tel. 01/49 21 742 i 01/49 21 737 te putem info@poslovni-savjetnik.com.