Obrt iz Dugopolja izbacio je na tržište novu kremu za kožu za koju tvrde da podiže raspoloženje i stimulira vedrije misli.

Tvorci već poznate “Zorine masti” koja je lani nakon showa Nove TV “Startaj Hrvatska” proglašena “hit proizvodom godine”, sada su proizveli kremu za ruke koja je opet na bazi Zorine masti, no s dodanim posebnim sastojcima.

“Riječ je o narodnoj recepturi na moderan način. Nakon uspjeha Zorine masti namjera nam je bila lansirati kozmetički proizvod koji će ljudima pomoći u svakodnevnim problemima s kožom”, kaže Goran Čipčić, vlasnik obrta Peculiari, mladi poduzetnik i unuk Zore Čipčić koja je i stvorila Zorinu mast.

“Baba je isprobala i kremu za ruke. Tek kad je ona odobrila kvalitetu, plasirali smo proizvod na police Spara i Interspara”, dodaje Goran Čipčić. On naglašava da su kod nove krene za ruke kombinirali stare narodne recepture s postignućima moderne kozmetike te otkriva kako aromaterapijska svojstva kardamoma i limete iz kreme podižu raspoloženje i potiču vedrije misli.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!