IzlogPromoRublje čisto kao suza preduvjet za zdravlje svih ukućana

Rublje čisto kao suza preduvjet za zdravlje svih ukućana

Naš dom već lagano poprima jesenske mirise, a jedan od mirisa posebno dolazi do izražaja. Radi se o mirisu svježe opranog rublja koji ispuni dom čim otvorimo perilicu. Osim što divno miriše, redovito pranje i održavanje čistoće našeg rublja iznimno je važno i za naše zdravlje u hladnijim danima kada vlada prehlada.

Budući da smo svakodnevno u pokretu, nikad ne znamo na kakvim se sve mjestima možemo susresti s raznim bakterijama i virusima. Stoga je iznimno važno redovito prati odjeću u kojoj izlazimo na javna mjesta. Za to je također bitno imati odličnog saveznika kao što su proizvodi za pranje rublja marki Splendid i Despar.

Široku i kvalitetnu ponudu proizvoda marki Splendid i Despar moguće je naći u SPAR i INTERSPAR trgovinama diljem Hrvatske. Radi se o provjerenim proizvodima, pogodnima i za najosjetljivije rublje, koji su prošli najstrože kontrole kvalitete. Važno je napomenuti da učinkovito peru i najtvrdokornije mrlje na svim temperaturama zbog čega su neizostavan dio higijene u brojnim hrvatskim kućanstvima. Divan miris koji će po pranju rublja prožeti vaš dom zasigurno nije na odmet.

U širokoj Splendid i Despar ponudi svatko će naći svoj omiljeni oblik sredstva za pranje rublja bilo da se radi o prašku, tekućem deterdžentu ili kapsulama. Same deterdžente naći ćete na policama SPAR supermarketa i INTERSPAR hipermarketa, dok više informacija o samim proizvodima potražite na www.spar.hr.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...