Upoznajte oplemenjivače s neodoljivim mirisom i inovativnom formulacijom u koju su ugrađeni specijalni sastojci koji ciljaju specifične potrebe odjeće te štite i njeguju vlakna i boju odjeće.

Ornel Lifting sadrži anti-age formulaciju koja prodire duboko između vlakana odjeće štiteći ih od oštećenja uzrokovanih pranjem. Njegujuće arganovo ulje hidratizira i hrani vlakna te ih tako održava u najboljem mogućem stanju. Ornel Detox je potpuni detox tretman odjeće, ljepota u boci koja vraća blistavost i elastičnost odjeće. Sadrži ekstrakt zelenog čaja koji štiti odjeću od oštećenja uzrokovanih pranjem, revitalizira vlakna odjeće čineći ju mekom i njegovanom. Ornel Deofresh posebno je kreiran za njegu sportske i sintetičke odjeće koja se pere na niskim temperaturama.

Formulacija oplemenjivača s Neofresh tehnologijom održava odjeću svježom pomoću neutralizacije molekula neugodnog mirisa i sprječava njihovu impregnaciju u tkaninu. Poravnava niti tkanine, održava njezin izvorni oblik i štiti ih od budućih oštećenja. Osim neodoljivo mekanog rublja produžen je osjećaj svježine tijekom cijelog dana bez obzira na dnevne aktivnosti.

Vrhunski mirisi ovih oplemenjivača uvest će vas u novi beauty svijet te ćete se osjećati samouvjereno u svakom trenutku.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!