Osjetite snagu minerala prirodne mineralne vode najviše kvalitete

Minerali su elementi koji su tijelu potrebni u malim količinama i koje moramo unositi jer ih organizam ne može sam stvoriti, pa ih smatramo esencijalnim hranjivim tvarima

Prirodna mineralna voda Jana stabilnog je mineralnog sastava – sadrži silicij i ima idealan omjer kalcija i magnezija – omjer 2:1 optimalan je za njihovu iskoristivost u organizmu. Jedinstven prirodni mineralni sastav čini Janu tako okrepljujućom, pitkom i ukusnom.

Minerali su elementi koji su tijelu potrebni u malim količinama i koje moramo unositi jer ih organizam ne može sam stvoriti, pa ih smatramo esencijalnim hranjivim tvarima. Minerali sudjeluju u građi tijela i bitni su sastojci tjelesnih tekućina i tkiva te su potrebni za ukupno normalno funkcioniranje.

Ljudsko tijelo sastoji se od 60% vode. Unosom dovoljne količine vode, osobito vode koja prirodno sadrži važne minerale, dnevno osiguravamo svom tijelu da pravilno funkcionira. Bez pravilne hidracije naše tijelo dolazi do granica izdržljivosti, pojave glavobolje, smanjenog fokusa, razdražljivosti. Voda se pije i onda kada niste žedni jer kada nastupi žeđ tada ste već blago dehidrirali. Za pravilno funkcioniranje i optimalnu brigu o našem tijelu iznimno je bitno koju vodu pijemo. Zahvaljujući jedinstvenoj dubini njenog izvora te mineralnom sastavu slojeva zemlje kroz koje prolazi, Jana ima posebnu čistoću, besprijekoran mineralni sastav i prepoznatljiv, svilenkast okus.

“Naša Jana izvire na 800 metara dubine, a najsuvremenijom tehnologijom punjenja mineralnu vodu s dubine od 800 metara punimo izravno u bocu, bez ikakvih vanjskih utjecaja. Tako Jana zadržava svoju izvornu prirodnu čistoću. Prvi susret Jane s vanjskim svijetom, nakon 7000 godina, odvija se u trenutku kada ju otvorimo i kušamo njezinu svježinu. Ponosna sam što je Janina kvaliteta i besprijekorna čistoća prepoznata i nagrađena najvišim svjetskim priznanjem za kvalitetu proizvoda – Grand Gold Award na svjetskom natjecanju Monde Selection”, istaknula je Vedrana Vlahović, voditeljica robne marke u kompaniji Jamnica plus.

Jana, prirodna mineralna voda, dostupna je u ekološki prihvatljivijoj, 100% recikliranoj boci 0,5 l. Time su Jana, kao brend, ali i kompanija Jamnica, u čijem se portfelju Jana nalazi, napravili veliki iskorak i dodatan napor u brizi za okoliš, što je jedan od glavnih fokusa Jamničine strategije održivosti. Uvođenje ekološki prihvatljivije ambalaže konkretan je korak koji dokazuje da je pitanje održivosti i društveno odgovornog poslovanja imperativ i smjernica kompanije i njezinih brendova.