Nova benzinska postaja Konzum benz Sesvete otvorena je jučer na adresi Bjelovarska 48b u sklopu parkirališta Super Konzuma Sesvete, izvijestili su iz trgovačkog lanca Konzum.

Radi se o trećoj Konzumovoj samonaplatnoj benzinskoj postaji u Hrvatskoj, nakon što su ranije ove godine otvorene benzinske postaje u Ulici grada Vukovara u Zagrebu i u Ivanić Gradu. Iz Konzuma navode kako će povodom otvorenja postaje u Sesvetama korisnicima biti omogućena kupnja goriva po promotivnim cijenama.

Konzum benz u Sesvetama u potpunosti je automatizirana, samonaplatna i samoposlužna benzinska postaja, otvorena od 0-24 sata. U sklopu ove benzinske postaje nalaze se  dva agregata s ukupno četiri mjesta za točenje benzinskih i dizelskih goriva koja zadovoljavaju prvu klasu EURO 5 norme goriva.

Uz promotivne cijene ostale pogodnosti za korisnike uključuju sve mogućnosti plaćanja (uključujući i kombinaciju različitih načina plaćanja) te potpunu kontrolu nad cijelim procesom točenja i naplate goriva.

U prvih mjesec dana poslovanja svim će korisnicima na raspolaganju biti i zaposlenici ove benzinske postaje koji će im olakšati snalaženje i korištenje nove usluge.

Konzum je prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je uveo samonaplatne benzinske postaje kao moderni maloprodajni koncept koji je u skladu s najsuvremenijim svjetskim trendovima. Cilj ovog projekta je pružanje dodatnih prednosti za sve kupce kao i mogućnost realizacije nekoliko važnih usluga na jednom mjestu. Projekt izgradnje novih Konzum benz postaja razvijat će se i u budućnosti na nekoliko novih lokacija diljem Hrvatske, kaže se u priopćenju.