Na prilaznoj cesti gradu Zlataru otvoren je prvi Spar supermarket. Prodajne površine od 704 četvornih metara i sa 66 parkirnih mjesta osiguranih za kupce, novi Spar supermarket je od sada ujedno i najveća trgovina u ovome kraju.

Kupcima je ponuđen veliki izbor prehrambenih, ali i neprehrambenih artikala za kuću i dom. Posebnost ovog Spar supermarketa su mesnica, s uvijek bogatom ponudom svježeg mesa, te toploteka, odnosno raznovrsna ponuda gotovih jela. Praktično rješenje koje Spar supermarketi imaju su samoposlužne blagajne koje omogućujući kupcima brzo plaćanje, a u ovoj ih trgovini ima čak četiri.

Dobra poslovna praksa Spara Hrvatska se nastavlja i u Zlataru gdje je priliku za zaposlenje, otvorenjem novog supermarketa, dobilo čak 22 djelatnika iz Zlatara i okolnih mjesta, dok su u ponudu uključeni proizvodi lokalnih proizvođača. Spar Hrvatska proizvode ovog kraja prepoznao je i prije dolaska u Zlatar, kada je upravo proizvođača Euro-milk odabrao kao dobavljača vlastite marke S-Budget te se njihov jogurt pije diljem Lijepe naše zahvaljujući ponudi ukupno 120 trgovina jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca. Uz Euro-milk, koji će svojom ponudom biti prisutan i u supermarketu u Zlataru, kupcima će na raspolaganju biti i smrznuto povrće i riba lokalnog proizvođača Z.M.H Horvat te suhomesnati asortiman proizvođača Kudelić.

U skladu s tradicijom pomaganja lokalnoj zajednici, Spar Hrvatska je i ovoga puta prilikom otvorenja trgovine u Zlataru donirao dobrovoljno vatrogasno društvo Zlatar u obliku radnih vatrogasnih odijela s kojima će odgovornim vatrogascima biti olakšan rad.

Radno vrijeme supermarketa u Zlataru je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 14 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!