“Ekološka (organska) proizvodnja poseban je sustav održivog gospodarenja u poljoprivredi, a odnosi se na uzgoj biljaka i životinja, sirovina te samu preradu proizvoda na gospodarski i društveno opravdan način koristeći prirodna svojstva, plodnost tla i opravdane tehnološke metode uz propisanu uporabu gnojiva i ostalih sredstava za zaštitu bilja i životinja sukladno međunarodnim usvojenim normama i načelima.”

Sinonim za eko proizvode i ekološku proizvodnju je tvrtka Hermes International d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i distribucijom ekoloških džemova, prirodnih namaza i sokova bez dodanog šećera. Tvrtka je poznata pod brendom Dida Boža koja dugi niz godina uveseljava domaće i strane potrošače sa svojom ponudom prisutnom u Retail i Horeca segmentu. Dida Boža brend spada u top brendove u kategoriji džemova i namaza te se u premium segmentu ističe svojom kvalitetom i ekološkim sastojcima. Ovaj brend ne određuje samo prepoznatljiva košuljica ili logo, već je potrošačima prirastao srcu kroz prepoznatljiv i neodoljiv okus, tradiciju i stalnu kvalitetu koju pruža.

U ovim izazovnim vremenima potrošači su promijenili svakodnevne navike, potrebe ali i način razmišljanja. Primorani na promjene sjetili smo se prvobitnih vrijednosti i shvatili smo kako je naše tijelo hram koji treba čuvati i kroz hranu stvarati imunitet spremniji na sve izazove. Sa spomenutim promjenama u kućanstvima se povećao trend kuhanja, pripreme zdravih namirnica i pravilnije prehrane.

Didina poznata krilatica sama je i poruka za potrošače: “Priroda je u najmanjemu najveća, stoga je moja želja da u ovim malim staklenkama prepoznate najveća blaga koja priroda može pružiti.”

Ljubitelji ekoloških proizvoda u ovim će staklenkama pronaći neodoljivi okus i prirodne sastojke. U samom kuhanju i pripremi džemova u Hermesu ne koriste umjetne konzervanse, već samo prirodne aditive koji se mogu pronaći u svakom domaćinstvu. Uz visoku tehnologiju i najnovije standarde koje zahtijevaju certifikacijske kuće te višestruke provjere i analize, Hermes kao ekološki proizvođač garantira da su proizvodi 100% prirodni. Najveći dio asortimana čine ekološki džemovi poznati po punoj i bogatoj aromi, prvoj klasi voća i vrhunskoj kvaliteti.

Džemovi ne sadrže gluten i pripremani su prema tradicionalnoj dalmatinskoj recepturi u strogo kontroliranom pogonu. Od okusa je svima najpoznatiji džem smokva koja je davno zapečatila svoj naziv kao kraljica Dida Boža asortimana. Uz smokvu dostupni su i okusi: smokva s narančom, višnja, kupina, jagoda, marelica, mandarina, šipak, pekmez šljiva i novi članovi supermix i ekološki namaz Figgy. Vjerujemo da će svako nepce u ovom šarolikom izboru pronaći svoj omiljeni okus. Kao “zdrav gutljaj” tu su ekološki sokovi koji su 100% prirodni bez dodanog šećera: Dida Boža sok nar, cikla i aronija koji će Vas već pri prvom okusu revitalizirati i osnažiti vaše tijelo za nov izazovni dan.

Vratimo se tradiciji i upoznajmo prirodu kroz ekološke proizvode. Cjelokupan Dida Boža asortiman možete pronaći na web stranici: www.didaboza.hr.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!