Food outlet Žabac, koncept trgovine u kojoj se prodaje štok- višak robe proizveden u tvornicama, lom- slomljena ambalaža i rok roba – proizvodi pred istek roka trajanja, nastavio je širenje poslovanja otvorenjem nove prodavaonice za zagrebačkoj Trešnjevci

Na skromnoj svečanosti trgovinu je otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je posebno pohvalio što se otvorenjem prodajnog objekata omogućilo zapošljavanje deset osoba. Ovo je nastavak poduzetničke start up priče Maje i Maria Žambokija.

Drugi food outlet Žabac otvoren je na zagrebačkoj Trešnjevci na adresi Tratinska 80A na 300 kvadratnih metara kao nastavak na pozitivnu priču food outleta Žabac iz Tkalčićeve ulice. Proizvodi se mogu kupiti na sniženju i do 90%.

Mario Žamboki rekao je kako su ideju za ovakav koncept trgovine dobili kada su vidjeli koliko se hrane zapravo baci. Potaknuti pozitivnim iskustvima iz prvog food outleta Žabac logično je bilo otvorenje na puno većem prostoru.

”Prema dosadašnjem iskustvu mogu reći da u naše dućane dolaze sve generacije, od djece, mladih do starijih osoba i što nam je najbitnije ljudi odavde izlaze sretni jer kupe punu košaru proizvoda za malo novca”, istaknuo je Žamboki.

Vlasnici su otkrili kako imaju u planu otvaranje novih food outleta Žabac u Zagrebu, ali i da će se širiti po cijeloj Hrvatskoj.