kaufland-slobostina01Kaufland je u četvrtak, 14.04.2016. otvorio novu poslovnicu u Zagrebu na adresi Ulica Karela Zahradnika 16a čime je otvoreno preko 170 novih radnih mjesta.

Kaufland Hrvatska posljednjih je godina znatno pojačao ekspanziju čime je poslovnica u Sloboštini 36. poslovnica u Hrvatskoj, a 8. na području Zagreba.

Poslovnicu su otvorili direktor nekretnina Vedran Abramović i direktor prodaje Marco Steppe koji je poželio puno uspjeha u radu nove poslovnice voditeljici Saneli Bunikić.

Kaufland je u vidu svog društveno odgovornog poslovanja povodom otvorenja donirao ček u iznosu od 20.000 kn Osnovnoj školi Otok koji je primila ravnateljica škole Davorka Zadravec-Komšić.

Poslovnica Sloboština ima preko 190 parkirnih mjesta, a u sklopu dućana nalazi se devet specijaliziranih trgovina koje dodatno obogaćuju ponudu te Kauflandov roštilj IMBIS. Na preko 2.600 četvornih metara kupcima se nudi više od 20.000 različitih proizvoda.

Glasnogovornik Kauflanda Dubravko Kušec ističe da je većina prehrambenih proizvoda hrvatskih proizvođača dok Kaufland-ovu robnu marku K-Classic čini oko 1600 proizvoda čime se nudi vrhunska kvaliteta po najpovoljnijoj cijeni.