Otvoren novi prodajni centar Plodine u Puli

Plodine su otvorile 81. prodajni centar i zaposlile 45 djelatnika. Investicija vrijedna 6 milijuna eura dio je strategije širenja maloprodajne mreže diljem Hrvatske

U gradu Puli, na adresi Mutilska 60b, Plodine su 18.1.2018. otvorile svoj 81. po redu prodajni centar. Novootvoreni supermarket Pula već je 11 supermarket Plodina u Istri, a ujedno i drugi prodajni centar Plodina u gradu Puli, pored supermarketa u ulici Jurja Žakna.

Vrijednost investicije iznosi 6 milijuna eura, a otvaranjem ovog supermarketa otvorena su i nova radna mjesta, njih ukupno 45. Novi supermarket, koji je izgrađen po najnovijim standardima Plodina, prostire se na 2.000 četvornih metara i broji 180 parkirnih mjesta. Načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

“Grad Pula jedna je od vodećih turističkih destinacija, a otvaranjem ovog supermarketa u gradu Puli vjerujemo da ćemo doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali u ukupne turističke ponude, te širokom ponudom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po povoljnim cijenama, maksimalno zadovoljiti sve potrebe kako stanovništva otoka tako i turista tijekom turističke sezone”, ističu iz Uprave Plodina.

Kad govorimo o prodajnom asortimanu, prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mjesto među njima zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel zelene tržnice, koji nudi velik izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjel mesa te odjel pekare. Svježi odjeli se svakodnevno opskrbljuju svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete.

Novitet u supermarketu Plodine Pula II je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu, kako bi kupci u njima mogli uživati u najkraćem mogućem roku od izlaska iz tople pećnice.

Kako bi kupci zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu te tako uštedjeli vrijeme i novac, 35% asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može pronaći sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve za najmlađe.

Asortimanska ponuda, koja broji više od 15000 proizvoda, te povoljne cijene, zasigurno će privući veliki broj potrošača. Dio ponude čini i robna marka Plodine, koja obuhvaća preko 700 kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

Novi supermarket Plodine kupcima nudi veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača po povoljnim cijenama i brojne proizvode koji su na akcijskoj prodaji.

Na dan otvorenja supermarketa Pula II organizirane su brojne aktivnosti, roštilj, pokloni za potrošače, degustacije te torta i šampanjac.

Supermarket Plodine Pula II svakodnevno će raditi 07:00-22:00 sata, od ponedjeljka do nedjelje, te od 07:00 do 21:00 sat nedjeljom.

Prethodni članakBiznis lideri odabrali su 50 najinovativnijih kompanija
Sljedeći članakPad prodaje automobila u Europi na kraju 2017. godine; oštar pad i u Hrvatskoj