Otvoren novi supermarket Tommy u Donjem Prološcu

U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 500 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda

Otvoren je novi supermarket Tommy u Donjem Prološcu, na adresi Ulica Hrvatskih branitelja 87, koji je započeo s radom u četvrtak, 13.08.2020.

Opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti koje nude kupcima. Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije.

U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 500 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želi istaknuti ponudu svježih proizvoda najvećim dijelom hrvatskog porijekla.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je Tommy već nekoliko godina apsolutni tržišni lider, a lidersku poziciju preuzima i u drugim dalmatinskim županijama.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!