Otvoren novi Tommy u Zadru

U supermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša te primjeni novih tehnoloških rješenja

Trgovački lanac Tommy otvorio je novi supermarket u Zadru, na adresi Put Nina 89, koji je započeo s radom 31. srpnja. Supermarket je opremljen po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurao maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti.

“U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 500 četvornih metara Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti ponudu mesnice i pekarnice s dnevno svježom ponudom proizvoda. U ukupnoj ponudi Tommyja prepoznatljivo dominiraju proizvodi hrvatskih proizvođača, kako nacionalnih tako i lokalnih”, izvijestili su iz ovog lanca.

U supermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša te primjeni novih tehnoloških rješenja. Supermarket Tommy Zadar raspolaže i s vlastitim parkirnim prostorom.

Politikom kontinuirane ekspanzije i ulaganja prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je jedna u nizu prodajnih mjesta Tommyja u Zadarskoj županiji gdje kontinuirano povećavaju prisutnost i tržišni udio.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakDomaćim potrošačima na prvom mjestu sigurnost hrane
Sljedeći članakUplift razgovori sa Zoranom Šprajcom