U novoj prodavaonici otvoreno 75 novih radnih mjesta

U zagrebačkoj četvrti Gračani danas je otvoren poslovno-trgovački centar Meridijan 16 unutar kojeg se nalazi prva Super Konzum prodavaonica u podsljemenskoj zoni grada Zagreba koja zapošljava 75 djelatnika i u čije je opremanje uloženo 40 milijuna kuna.

Iz Konzuma poručuju kako su građani sjevernog dijela grada Zagreba tako dobili prodavaonicu koja nudi zaokružen asortiman proizvoda, što im omogućava da na jednom mjestu obave kupnju svega potrebnog za svoj dom, bez potrebe odlaska u centar grada ili udaljene trgovačke centre.

Nova prodavaonica nalazi se na adresi Gračanska 208 te na 2.035 četvornih metara prodajne površine nudi brojne pogodnosti kupnje, kao i značajno unaprijeđen asortiman proizvoda. U okviru nove prodavaonice nalazi se i gastro odjel s dnevnom ponudom raznih gotovih jela, koja se za kupce pripremaju na licu mjesta u posebno opremljenim kuhinjama.

Nova je prodavaonica opremljena s devet blagajni i četiri samoposlužne blagajne, a u sklopu prodajnog centra kupcima je na raspolaganju i parkiralište sa 135 parkirnih mjesta.

Super Konzum prodavaonica prvi je od sadržaja poslovno-trgovačkog centra Meridijan 16, u kojem će tijekom iduće godine stanovnicima ovog dijela grada na raspolaganju biti i brojni drugi sadržaji: banka, drogerije, zabavni, ugostiteljski i sportski sadržaji, trgovina modnim dodacima, prodajno mjesto mobilnog operatera, cvjećarnica, kemijska čistionica itd.

Super Konzum Gračani ukupno je 75. Super Konzum u Hrvatskoj, od čega se njih 19 nalazi na području Zagreba i okolice.

Prodavaonica u Gračanskoj 208 otvorena je za kupce od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 18 sati.